torstai 27. lokakuuta 2022

Kaunis neulottu kierrepantaHeippa sairastuvalta ja pantatehtaalta!


Olo alkaa kyllä olemaan parempi, mutta ääni on vielä ihan käheä ja yskittää. Toinen muksuista jo ihan terve, kun taas toinen röhii vielä kahta kauheammin. Mutta onneksi voi levätä kotona! Ja minulla on ollut jo joulupuuhat mielessä ja sen johdosta olen kutonut pantoja lahjoiksi. Muutama on mennyt jo eteenpäin ja tämä kuvassa näkyvä lähtee pikkujoululahjaksi rakkaalle sukulaiselle joka toipuu inhottavasta tapaturmasta ja siitä johtuneesta murtumasta. Eli tämä kuvassa oleva lähtee postin mukana Suomeen ja pakettiin sujahtaa myös toinen panta, villasukat sekä suklaata. 


Edelliset pannat olen kutonut ihan "normaalisti" 1 oikein, 1 nurin joustinneuletta, mutta tästä tuli hieman toisenlainen. Ja koska en osaa selittää :D en sitten yhtään, on parempi linkata YouTube-video, josta minäkin tämän ihan sattumalta löysin. Näitä kivoja pantaohjeitahan on nykyään pilvin pimein, niistä voi valita jokainen mieleisensä. :) Ja eikun kutomaan!

p.s. Sopii mainiosti kaikille jotka pitävät kutomisesta. Ei ole vaikea tehdä ja valmistuu tosi nopeasti. :)

 

2 kommenttia:

 1. Värkkään tällä hetkellä sormikkaita 8-vuotiaalle tytölle Nikolauksen päivänä lahjaksi. Hankalaa, kun niissä on 10 sormea.
  Toinen projekti meneillään on villapusero 8-vuotiaalle tytölle syntymäpäiväksi tammikuun lopussa. Piti alkaa ajoissa, että kerkiää. Selkäosa ja hiha olivat helpommat kutoa sileää neuletta TV:n ääressä kuin ne 10 sormea.
  Keskeneräisenä on vielä itselleni kesäinen pusero puuvillalangasta. On hiukan hankalaa kutoa nupukkaista lankaa. Viime kesän tappoelteillä ei kutominenkaan luonnistanut.
  Ei ole kiire, kun ensi kesään on vielä pitkä aika.
  Lankoja on. Tuo panta on hyvä idea, eikä siitä tulisi minullekaan ikuisuusprojekta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tosi kivoilta käsityöprojekteilta! Pikkuhiljaa valmistuvat ja lahjojen saajat tulevat olemaan aikanaan hyvin iloisia. Mukavaa sunnuntaita sinne, käsitöiden pariin! ❤️😊

   Poista