keskiviikko 12. lokakuuta 2022

Herkulliset amerikkalaiset pannukakut


Muutama päivä sitten paistelin lapsille amerikkalaisia pannukakkuja. Tulivat koulusta kotiin nälkäisinä ja saivat heti eteensä plättykasan. Toinen tykkää hillosta ja toinen ei, mutta kummallekin maistui. (Toinen muksuista söi pelkällä tomusokerilla.) Joskus voi ottaa rennosti ja syödä välipalaksi pannaria, joskus toiste sitten jotain muuta. Esim. monena päivänä olemme syöneet omenoita sekä mangoa ja voi vitsit mehukas omppu ja makea mango maistuvatkin hyviltä! Lidlissä on usein hyvä hevi-valikoima, kuten olen aiemminkin maininnut. 


Syksy on hellinyt sään puolesta. Aurinko on porottanut kirkkaalta taivaalta ja ei ole tarvinnut kaivaa esille vielä mitään lämmintä. Lapsille olemme kyllä hankkineet uudet kevyttoppatakit, mutta meidän neitikin kulkisi pelkkä huppari yllään! Aamuisin eivät vielä koe tarvetta pukeutua lämpimämmin, mutta pian sekin päivä koittaa ja uudet takit kaivetaan esille naulakosta. Uuden pyöräilykypärän kävimme ostamassa, kun pojalla oli käynyt koulun pihalla vahinko. Kypärä oli ollut maassa, hänen selkänsä takana. Poika oli ottanut askeleen taaksepäin ja se jalka olikin osunut napakasti kypärän päälle. Pyöräili kotiin ilman kypärää ja oli ollut kuulemma hieman omituista. Kumpikin on tottunut käyttämään kypärää ja minäkin painotan niiden tärkeyttä joka ikinen päivä. :)


Minun kurssi on jatkunut ja tässä vielä opetellaan. Mutta on onneksi hyvin aikaa. :) Vaikka jännittääkin todella paljon, ymmärrän kyllä, että hötkyilemällä ei tulee hyvää ja pitää olla kärsivällinen.


Mukavaa keskiviikkoa Sinulle!


P.S. Ohje, KLIK!

 

2 kommenttia:

  1. Voi, miten herkullisia 😋 Meillä on ollut pieni keittiöremppa ja ruuanteko on ollut mahdotonta pari päivää. Nyt on uusi uuni ja eilen testasin sitä ja tein noille pienemmille lapsenlapsille pannaria välipalaksi, kun olivat minulla hoidossa silmätulehduksen takia. Kyllä pannari maistuikin 😃

    VastaaPoista