sunnuntai 2. heinäkuuta 2023

Kesä-aamiainen ystävien kanssa



















Meidän kesäloma häämöttää vielä edessäpäin, mutta aika monet ovatkin jo kesälomalla. Tuntui oikeasti siltä, että en ollut tavannut ystäviäni pitkään aikaan. (Tai ehkä vain tuntui siltä...) Yksi läheisimmistä kavereistani on uurastanut päivät pitkät muuttoruljanssin kanssa. Halusin ehdottomasti tavata ystäviäni sekä antaa lepohetken remontin ja pakkaushärdellin kanssa painivalle ystävälle. 

Joten se tarkoitti sitä, että kutsuin ystäviä meille aamiaiselle. Kaikki ruoat odottivat jo pöydässä valmiina, kun ystävät saapuivat, kahvit oli keitetty ja teevesi oli lämmintä. Kun vatsat olivat täynnä, jokainen kiireinen sai jatkaa päivän touhuja kylläisenä. Olen ennenkin maininnut, että aamiainen on hyvä syy saada kaikki koolle. Työssäkäyvät voi kutsua lauantaiaamuna, eikä kukaan varmasti kieltäydy.


Mitä sinun viikonloppuun kuuluu?


P.s. Meillä hieman ikäviä uutisia. Kuulimme niin ikäviä sairastumisuutisia Suomesta kuin myös eräs tuttava oli kuollut tällä viikolla, mutta kuulimme asiasta vasta tänään. Aina ei harmi kyllä olla hymyssä suin...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti