lauantai 19. lokakuuta 2024

Pikkusuolaista lauantai-iltaan







Viikonloppu alkaa meidän perheessä melko usein niin, että käymme ravintolassa syömässä lasten harrastusten jälkeen. Tämä perinne on jatkunut jo pitkään. Lasten harrastukset ovat perjantaina sen verran myöhään, että ruoanlaittaminen alkaisi vasta kotiin päästyämme. Minä toimin yleensä lasten kuskina (lauantaina mies kuskaa lapsia harrastuksiin ym.) joten se keittiössä hääriminen jäi aina paitsioon, kun on pitänyt olla ratin takana. Sen takia on ollut helpompaa rientää valmiiseen pöytään. Se on palkkio kaikille ahkeran koulu- ja työviikon jälkeen. ;)

Mutta jos emme ole päätyneet ravintolapöytään perjantaina, on meillä ollut kaikkea pikkusyömistä jota on voinut napostella helposti telkkarinruutua samalla tuijottaen. Tai jotain muuta helppoa esim. nachopeltiä. Joskus saa mennä sieltä missä aita on matalin. :)

Nämä kuvat voisivat siis hyvin olla perjantailta tai sitten lauantailta, kun kokooonnutaan kavereiden kanssa jutustelemaan ja vaihtamaan viimeisiä kuulumisia. Niin tai näin, napostelulautanen (astiaa ei syödä...hehhe) on aina hyvä idea! Minä rakastan oliiveja. Monelle suuri inhokki, mutta mitäs sinä, olivat juu vai ei? :)

 

2 kommenttia:

  1. Tykkään oliiveista. Kuten kuvastasi näkyy, niitä on monenlaisia ja monesta maasta, ja varsinkin nyt syksyllä hyvät valikoimat ihan torikauppiaillakin. Kannattaa kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeksi kun kävin torilla ostin 2 erilaisia oliivja. Tykkään oliiveista vähän liian paljon...😊

      Poista