Nyt on luvassa jotain hyvin tuttua ja turvallista! Tämän ruoan (tai välipalan) tekaisee muutamissa minuuteissa vaikkapa mökillä tai asuntoautossa. Pastan kiehuessa (Ikean hirvipasta kiehuu 6 min.) ja kananmunien poristessa kattilassa pilkotaan muut raaka-aineet. Salaattijuustot, oliiviviipaleet ja maissit voi helposti kaataa suoraan purkista. (Hemapa-pussi nopeuttaa myös valmistumista.)
Kuvista puuttuu kanamunat, mutta olivat vielä kuvaushetkellä kattilassa! :)
Lomalla on tullut syötyä aika paljon ravintoloissa ja olemme ostaneet kalaa eri muodoissa. Esim. kalatiskin valmiit pihvit uusien perunoiden kanssa olivat meidän vakkarilounas.
Meidän salaatissa oli:
Keitettyä pastaa
Tonnikalaa oliiviöljyssä
Paprikaa
Kurkkua (kaiversimme siemenet pois)
Oliivia
Salaattijuustoa
Tilliä
Keitettyä kananmunaa
Suolaa, pippuria ja loraus
sitruunamehua mausteena.
Nautimme jääkylmän colan ja kauraleivän kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti