keskiviikko 6. elokuuta 2025

Tonnikalasalaattia kananmunalla ja oliiveilla

 





Nyt on luvassa jotain hyvin tuttua ja turvallista! Tämän ruoan (tai välipalan) tekaisee muutamissa minuuteissa vaikkapa mökillä tai asuntoautossa. Pastan kiehuessa (Ikean hirvipasta kiehuu 6 min.) ja kananmunien poristessa kattilassa pilkotaan muut raaka-aineet. Salaattijuustot, oliiviviipaleet ja maissit voi helposti kaataa suoraan purkista. (Hemapa-pussi nopeuttaa myös valmistumista.)
Kuvista puuttuu kanamunat, mutta olivat vielä kuvaushetkellä kattilassa! :)

Lomalla on tullut syötyä aika paljon ravintoloissa ja olemme ostaneet kalaa eri muodoissa. Esim. kalatiskin valmiit pihvit uusien perunoiden kanssa olivat meidän vakkarilounas.


Meidän salaatissa oli:

Keitettyä pastaa
Tonnikalaa oliiviöljyssä
Paprikaa
Kurkkua (kaiversimme siemenet pois)
Oliivia
Salaattijuustoa
Tilliä
Keitettyä kananmunaa

Suolaa, pippuria ja loraus 
sitruunamehua mausteena.

Nautimme jääkylmän colan ja kauraleivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti