tiistai 9. syyskuuta 2025

Lehtitaikinaneliöt vuohenjuustolla, pestolla ja tomaatilla


Nämä pienet herkkupalat kahvin kanssa olivat varsin kova menestys! Itse pidän kovasti vuohenjuuston ja peston yhdistelmästä, mutta tietenkin en ollut varma mitä minun työkaverit olivat mieltä. Mutta nämä päätyivät parempiin suihin ja muutamat jäivät itselleni iltapalaksi. (Lapset eivät välitä pestosta. Eikä tytär syö lainkaan juustoa.) Nämä sopivat myös niihin kiireisiin hetkiin, kun aikaa on käytettävissä vähän. Kunhan ne raaka-aineet on varattuna valmiina. Nämä väsätään hetkessä työpäivän tai harrastusten jälkeen ja vaikka perheen nuorison voi laittaa näitä tekemään. :)









lehtitaikinaa
vihreää pestoa
kirsikkatomaattien puolikkaita
vuohenjuustoa
tuoretta basilikaa

225 asteisessa uunissa, n. 12 min.




P.s. Ja peston voi tietenkin tehdä alusta alkaen itse. :)



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti