-

-

perjantai 13. toukokuuta 2016

Tiikerikakku

TIIKERIKAKKU


200 g voita
2 dl sokeria
3 munaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl kevytkermaa (käytin rasvaista maitoa)
2 rkl kaakaojauhetta



Voitele ja korppujauhota rengasvuoka. Vatkaa pehmeä 
voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset 
munat yksitellen, vatkaa hyvin. Yhdistä muut kuivat 
aineet paitsi kaakaojauhe. Siivilöi kakkutaikinaan 
vuorotellen kuivien aineiden seosta ja lisää välillä 
kermaa. Ota 1/3 kakkutaikinaa erilleen. Siivilöi ja 
sekoita siihen kaakaojauhe. Kaada puolet vaaleasta 
kakkutaikinasta vuokaan. Lusikoi väliin tumma 
taikina. Lisää päälle loppu vaalea taikina. 
Paista Tiikerikakku 175 asteessa n. 50 min tai 
kunnes kakku on kypsä.


Valion resepti, TÄÄLTÄ!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti