maanantai 18. syyskuuta 2017

esmara by Heidi Klum

Olinhan minäkin mainoksen uhri ja ajelin lähi-Lidliin aamulla tsekkaamaan saksalaisen huippumallin suunnitteleman malliston. Se mikä mallistosta eniten kiinnosti oli n. 40 € maksava mokkanahkalaukku (ruskeana). Mutta meidän liikkeestä (kaupungissa ja lähialueilla kyllä useampi Lild) ko. laukkua ei löytynyt. Mutta hätä ei ollut tämännäköinen. Seuraavana listalla olikin joku niistä malliston muista laukuista. Ja kotiutin musta-sinisen mokkalaukun (24,99 €) ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Mokkanahan kanssa pitää olla erityisen varovainen, mutta kokonsa puolesta tämä clutch ei pääse kyllä lähellekään arkilaukun statusta. Joten varmasti mokkanahka ajaa asiansa ja on oikein kelpo iltarientoihin tai muualle, kun tarvitaan vain huulipuna ja autonavaimet. ;) Mukana on pitkä kullanvärinen ketjuhihna sekä tuo rannenyöri.

Neuletta ihailin sitten ihan paikan päällä ja ihastuin puuvilla-polyesteri -sekoitteiseen raitaneuleeseen. Oikein pehmeä, laskeutuva ja ihanat värit! Myöhemmin kävin vielä kotiuttamassa samasta neuleesta mustan version, koska malli on kuitenkin niin 'perus', että varmasti jää käyttöön. Olen muutenkin neuleiden ja neuletakkien suurkuluttuja! Kapeat farkut tai leggarit ja menoksi. (Laukku olalle...)


Toki ne jakut ja suorat housut sekä korot ihastuttivat myös, mutta en kuitenkaan halunnut ostaa vain ostamisen ilosta vaan enemmänkin jotain mitä tietäisin käyttäväni. Siksi olin miettinyt sitä ruskeaa shoppermallista laukkua koska se kävisi hyvin myös reissuissa (matkaa tiedossa lähiaikoina....). Rakastamassani Longchampissa ei ole vetoketjua ja reissuissa aina välttelen sen käyttämistä. Tuntuu hullulta tunkea kassi täyteen tavaraa ja siinä ne sitten ovat melkein käden ulottuvilla. On minulla sitten yksi vähän isompi musta, että ehkä käytän sitten sitä, kun se mokkainen ei nyt tullut vastaan. Luulen selviäväni tästä koitoksesta. ;)

Sini-musta clutch ja raitaneuletakki pääsevät heti keskiviikkona tositoimiin, kun olen menossa naisporukalla dinnerille! Mustat pöksyt, korut korviin ja uudet jutut ylle. :)






En todellakaan havittele muotibloggarin titteliä itselleni, nämä 
kuvatkin kun ovat mitä ovat. :D

Mutta yllä olevaa neuletta voin kyllä suositella, jos joku meinaa mennä 
vielä tuotteita katsomaan paikan päälle.



Piti kertomani, että olin aamulla jo varhain kaupassa, kun ajattelin hoitavani kauppa-asiat heti aamutuimaan lasten mentyä kouluun. Jos minun lisäkseni liikkeessä oli muutama rouvashenkilö vaatteita tutkimassa niin hyvä on. Myöhemmin kävin hakemassa sen musta version neuletakista ja käväisin toisessa Lidlissä, sama homma, ihan muutama ihminen tiirailemassa. 

Uskon, että mallisto on ja tulee olemaan suosittu Saksassa, mutta ehkä 
saksalaiset ovat vain erilaisia shoppailijoita tai sitten asumme niin pienessä 
kaupungissa. Kun kuulin, että Suomessa Lidleihin myyntiin tulevat 
vaatteet suorastaan revitään käsistä. :) Mutta hyvähän se, jos ihmiset tykkäävät. 
Ehkä se Lidl on vielä suomalaisille eksoottisempi ja sellainen erikoisempi, 
kun taas saksalaiset ostaneet jo kymmeniä vuosia liikkeen tuotteita. 
Ja tosiaan asumme pienellä paikkakunnalla, sekin vaikuttaa paljon. :)



Mukavaa maanantai-iltaa....kukakohan laittaisi minulle teetä?
hmmmm.....

6 kommenttia:

  1. Ihana raitaneule takki!
    Onkohan noita tullut jo Suomen Lidliin myyntiin?
    Pitääpä mennä katsomaan.
    Ja kiva tuo pikkulaukku!
    Meinasin myös lämmittää itselle kupin teetä!
    Hyvää illan jatkoa sinulle!❤️

    VastaaPoista
  2. Tulivat myös Suomessa samaan aikaan myyntiin. Keskustelimme mallistosta ystävättären kanssa joka on työskennellyt Suomessa Lidlissä. :) Kannattaa tosiaan mennä hypistelemään. Oikein mukavaa iltaa sinne :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis neule!
    Mukavaa viikonjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa viikkoa Sinullekin 😊 Oli kiva materiaali, väritys ja malli, että neuletakki oli pakko kotiuttaa. 😉

      Poista
  4. Oi kiva kokonaisuus syntyy kuvailemistasi vaatteista! En ole käynyt vielä Lidlissä vaatteita katsomassa. Mutta tuo suunnittelija, hänhän on lähes tuttu! No ei nyt sentään, mutta kaupunkimme ystävyyskaupunki Saksassa on Odenthal ja siellä ihanat ystävämme ovat meille esitelleet Heidin kotitalon. Hän kun on sieltä kotoisin.
    T.Maija Myrskyluodolta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hauska! 😀 Vai, että Klumin Heidin kotitalo. Onhan hän kyllä iso julkkis niin täällä kuin maailmallakin, upea nainen. 😊 Ja kannattaa mennä hiplailemaan vaatteita, jos Lidliin olet menossa. 😊

      Poista