-

-

maanantai 4. syyskuuta 2017

Miettii, miettii...


Nyt on ollut mielen päällä kaikenlaista ja sen tähden intoa bloggaamiseen ei ole ollut. Olemme saaneet lähiaikoina hieman ikävämpiä uutisia, mm. lasten koulusta ja muitakin ikäviä juttuja. Mitään järisyttävän kamalaa ei ole tapahtunut, mutta jotain sellaista mikä saa tällaisen hyvinkin herkän suomalaisihmisen stressaantumaan ja blogi sitten tietenkin 'kärsii' siinä sivussa. Periaattessa kaikki on ihan ok nyt, olen vain itse sellainen asioiden funtsaaja joka ei saa vaikka yöllä unta, kun mietin pääni puhki. Olen sellainen luonne, että valvon ja mietin muidenkin kuin oman perheen pulmat ja asiat.

Mutta eikö elämässä ole tärkeintä terveys, oma perhe/läheiset ihmiset ja koti, jos ne kolme ovat ok niin varmaan muukin suttaantuu siinä sivussa. :)

Parit reseptit taitaa olla jakamatta ja jotain Saksa-aihe -postausta voisi kirjoitella myös. 
Kaikkea hyvää Sinulle lukija!! :)

8 kommenttia:

 1. Onpa kurjaa, kun olette saanut harmiksenne ikäviä juttuja.
  Toivottavasti asiat järjestyy hyvin!❤️
  Blogia päivittelet omaan tahtiin.
  Hyvää viikon jatkoa sinne!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle kommentustasi. Kommentit aina piristävät päivää & lämmittävät mieltä. 😊 Mukavaa viikkoa! 🌻

   Poista
 2. Toivottavasti kaikki on hyvin. ❤️ Tuo asioiden vatvominen yöllä on niin tuttua. Tosin mä olen niin itsekeskeinen etten yleensä jaksa funtsia toisten ongelmia. 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies ja äiti aina sanovat, että stressaan ja itken muidenkin puolesta. Olen ollut aina hyvin herkkis, se on vaan se minun luontoni ja tällaisissa tilanteissa varsin stressaavaa. Kyllä tämä tästä, ei mistään 'haudanvakavasta' ole kyse. Lasta oli kiusattu koulussa, mutta nyt näyttäisi siltä, että asiat on hyvin hoidossa. Toivotaan näin. Lapsilleen ei toivo muuta, kuin iloa koulupäiviin ja hyviä kavereita. Ja muutamia muitakin asioita jotka ovat pyörineet mielen päällä. Kyllä tämä tästä.

   Poista
 3. Luettelit juuri ne tärkeimmät asiat! Mutta se on ihmismieli kummallisesti rakennettu, että stressaa joskus ihan turhaan. Tiedän tunteen!
  Toivottavasti kaikki järjestyy!
  Mukavaa jatkoa viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. 😊 Kaikkea hyvää sinun viikkoosi ja yritetään nauttia elämästä 😊

   Poista
 4. Voi toivottavasti asiat ovat jo järjestyneet! Yön pimeinä tunteina asioiden miettiminen on kyllä kamalaa ja kaikki muuttuu vielä suuremmaksi ja pahemmaksi.
  T.Maija Myrskyluodolta

  VastaaPoista
 5. Nyt tuntuu kyllä, että on hieman paremmat fiiikset ja asiat tuntuu järjestyvän. Pitäisi myös osata aiemmin puhua tunteista muille, miehelle tai ystävälle tai vaikka omille vanhemmille, eikä hautoa aina tunteitaan omassa mielessään. Olen aina ollut erityisherkkä asioiden murehtia, en tiedä oppiiko siitä piirteestä edes koskaan pois. Parempaa päivää meille kaikille. 😊

  VastaaPoista