-

-

keskiviikko 6. syyskuuta 2017

KoruhaasteNappasinpas haasteen Mamma laittaa valkoista -blogista (Blogiin!)
ja halusin itsekin hieman kuvailla korulaatikoiden aarteita. 

Oli kiva ottaa tämä haaste. :)

Kiitos sinne blogiin hyvästä ideasta!Tämän syksyvärisen sulkakoruni ostin keväällä. Siinä on voimakkaat värit ja on näyttävä ihan yksinkertaisenkin 
asun kanssa.Lasisen liskokorun olen saanut mieheltäni mooonta vuotta sitten! Hän toi sen jostakin, kun vaan muistaisi mistä. :D Mies ollut aina kova reissaamaan työn puolesta joten ei nämä kaikki tuliaiset aina pysy muistissa. Valitettavasti. Korulla kuten kaikilla joita mieheltäni olen saanut on kovasti tunnearvoa, vaikka rahallista arvoa olisi muutama euro.
Tämän punaisen laattakorun olen saanut myös tuliaisiksi, mutta edesmenneeltä 
appiukoltani! Muistaakseni hän oli Turkissa matkoilla ja toi tämän minulle koska 
tämä oli minun näköiseni. Punainen on kyllä yksi lempiväreistäni. ;) Korulla on 
kiva tarina, mutta se on myös näyttävä ja kaunis.
Äitini antoi tämän hempeänvärisen statement-korun lahjaksi tänä kesänä. Olen käyttänyt korua paljon, mm. vanhempieni 45-hääpäiväjuhlassa kesällä. Satiininauha on miellyttävä ihoa vasten ja sävyt korukivissä hempeät. Koru ei ole liian painava vaan juuri sopiva, asettuu kauniisti. Värikkyys on myös plussaa, koru käy miltei kaikkii asuihin. Antaa jotain 'extraa' asuun.
Tässä kuvassa on paljon Kalevalaa. Vanamo-kaulaketjun sain äidiltäni 
muistaakseni ammattikorkeakoulusta valmistuttuani ja nuo korvikset 
sain veljiltäni. Jos muistan oikein tuon sormuksen sain myös äidiltäni. 
Pidän Kaleva Korun tuotteista paljon, niissä on paljon tarinoita takana ja sopivat tyyliini. Pidän kovasti hopeisista koruista ja näissä em. se sopii hyvin. Naisen ääni -kaulaketjun sain myös äidiltäni, 
sain sen lahjaksi, kun lapset syntyivät.Kesäkuun 1. päivä 1906 Suomen säädyt hyväksyivät uuden valtiopäiväjärjestyksen ja vaalilainsäädännön. Vielä Venäjän keisarikuntaan kuuluva Suomi sai maailman nykyaikaisimman kansanedustuslaitoksen. Yleinen ja yhtäläinen äänioikeus oli totta.

Naisen ääni -korusarja juhlistaa tasa-arvon edelläkävijöiden satavuotista historiaa. Juhlava aihe inspiroi Kirsti Doukasin yhdistämään hentoja, pirskahtelevia elementtejä vahvaksi rakenteeksi. Korun harmonisen kokonaisuuden muodostavat hopea ja kolme kaunista jalokiveä: topaasi, vihreä kvartsi ja savukvartsi. Herkällä voimallaan Naisen ääni kertoo yksilön rohkeudesta, joka yhteen koottuna voi muuttaa maailmaa.


Lähde: Kalevala koruNämä kaksi ovat mieheltäni, Swarovskin helmikorvakorut sekä 
Kalevala Korun Kielo -rintakoru.
Punainen rannekoru on eräältä tuttavalta, hän vain antoi se minulle! :D Olin hetkeä 
aiemmin kehunut korua ja pian se olikin omassa ranteessa. Se oli todella hassu tilanne. Pitää enemmänkin kehua ihmisten tavaroita... ;)

Polkupyörän sisäkumista valmistettu sormus on Kööpenhaminasta, oikealla näkyvä on Saksasta markkinoilta, etualalla oleva on miehen tuoma tuliainen Barcelonasta, yläkulmassa vasemmalla on ketjuliikkeestä ostettu kettu ja nämä kaksi jäljellä olevaa ovat Kalevala Korun sormuksia. Taimmainen on äidiltäni saatu lahja (Lumikukka -sarjaa) ja tämä etummainen on yhdistetty sormus/riipus. Hanna-korun on ideoinut laulaja 
Hanna Pakarinen. Korun mukana tuli satiininauha ja sitä voi tosiaan pitää myös riipuksena.
Ja viimeisenä kuvissa ystävältäni syntymäpäivälahjaksi saatu Edbladin Elkin-
kaulakoru. Ketju on pitkä ja ohut ja riipus simppeli, kuin vinoon vääntynyt 
risti. Pidän tätä todella usein ja ystäväkin usein mielessä, kun tämä on kaulassa. :)Kyllä niitä koruja olisi vielä paljon kuvattavaksi, mutta annetaan nyt olla. ;) 
Kyllä meillä naisilla (miksei miehilläkin!) koruja piisaa joka lähtöön, on arvokkaampaa ja on rihkamaa, mutta hinnasta viis ovat aina yhtä rakkaita ja kauniita. Olen tosiaan koruihminen henkeen ja vereen ja ei mene päivääkään ellei jotain kaulassa, ranteessa
roikkuisi.Tällaista postausta tällä kertaa, ja haasteen saa napata kuka tahansa. :)8 kommenttia:

 1. Niin ihania koruja😍 Monella korulla on ihan oma tarinansa, joka liittyy antajaan tai paikkaan jossa se on saatu...usein se korujen tunnearvo onkin mittaamaton:) Kaunista syyskuuta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Kyllä, on mukavaa muistella tilannetta, kun korun on saanut. Ehkä ystävältä lahjaksi tai vanhemmilta jotain perittyä. Olkoon huisin arvokasta rahallisesti tai ihan vaan markkinoilta, on koruilla kuitenkin sitä mittaamatonta tunnearvoa. <3 Ihanaa syyskuun jatkoa myös sinulle.

   Poista
 2. Paljon ihania koruja!
  Ja kiva, kun niissä on muistoja ja tunnearvoa.
  Olen tämän koruhaasteen nähnyt muutamassa blogissa ja vieläkin se on minulta tekemättä. Katsotaan saanko aikaiseksi toteuttaa.
  Hyvää illan jatkoa!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa iltaa sinnekin 😊 Ja toivottavasti saadaan lukea joku päivä sinunkin korupostaus. 😊

   Poista
 3. Kauniita koruja sinulla!
  Haasteen nappasin itsekin Kauniimpaa kuin koskaan blogista.
  Kiva tuo sulkakoru. Kurkkaapa blogiini, siellä pieni koruarvonta!
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. :) Kiva homma, pitääpä sitten osallistua! :) Mukavaa viikonloppua sinne ja kauniita syksyisiä päiviä.

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus kauniista koruistasi!
  T.Maija Myrskyluodolta

  VastaaPoista