lauantai 23. syyskuuta 2017

Minimini-macarons

Nyt heti asappina kauppaan! Nämä macarons-leivoksiksi naamioituneet suklaakonvehdit olivat niin suussasulavia, että pikkuriikkinen rasia upposi kitusiin varsin nopeasti....öööö, ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että kenen? Niin kaunis rasia ja niin maukkaita, onkohan isompiakin pakkauksia olemassa? Niin kiva lahjaidea vaikkapa jouluna After Eight'ien yms asemasta. Tämä bloggaaja lähtee ihan kohta kauppaan etsimään näitä lisää! Siis ei vielä pukinkonttiin vaan lauantai-illan herkuksi ihan itselle. Mies tulee kotiin reissusta vasta illemmalla joten voi olla, että huonossa lykyssä hänelle ei ole jäänyt kuin rasian kansi ja pohja.....














Iloista viikonloppua Sinulle!
Onko viikonloppu pyhitetty haravoinnille, juhlille
vai kenties löhöilylle ja kirjojen lukemiselle (ohessa sitä suklaata.....)?

Lapsilla on tällä hetkellä leikkiseuraa ja kovaäänistä puheensorinaa kuuluukin yläkerrasta, huomenna
me suuntaammekin 40-vuotissynttäreille ja lahja onkin jo hankittu (ostimme leffalippuja!) eli partyparty huomenna. ;) Ei ehkä kuitenkaan, mutta iloisella juhlatuulella kuitenkin!





2 kommenttia:

  1. Taatusti hyviä ja kiva on lahjaideanakin tuo rasia. Jos ei sitten tule itse syötyä 😉
    Lauantaina käytiin isomman lapsenlapsen kanssa sirkuksessa ja tänään vietetään kahden lapsemme synttäreitä. Ne kun ovat päivän välein peräkkäin.
    T.Maija Myrskyluodolta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpas teillä ollut kivaa ohjelmaa viikonloppuna; sirkusta ja synttäreitä! Mukavaa olla läheisten kanssa ja nauttia yhteisolosta. :)

      Poista