keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Pianon vieressä





















Pianon luona ja ruokailutilassa ei ole tapahtunut pitkään aikaan mitään muutoksia. Uusi orkidea, mutta se on siinä. Tila on suuri ja aika valoisakin, kun tilassa on kaksi isoa ikkunaa ja iso olohuone suurine ikkunoineen siinä vieressä. Ruokailutila tietenkin on kiva olemassa ei siinä, mutta harmiksemme emme käytä sitä hirveän usein. Lapset tekevät läksynsä ison pöydän ääressä ja mies saattaa iltaisin naputella konettaan. Jos ja kun ompelen jotakin (harvemmin nykyään....) istahdan pöydän päätyyn ja siinä on tilaa leikellä ja mittailla. Toki, kun kutsumme ystäviä kylään ison pöydän ääreen on kiva istahtaa ja tarinoida pitkälle iltaan. Meidän perheessä vain mies osaa soittaa pianoa (lapset käyvät kuorossa, mutta soitinharrastus ei ole heitä kiinnostanut...se joskus hieman harmitti minua, mutta lastenhan kuuluu saada valita ne harrastukset jotka miellyvät eniten!), joten hän soittelee sitten joululauluja meidän iloksemme! :D 




___________________________________________________________________




Meillä oli maanantaina mukava jäähyväisillallinen ystävälle. Siis jo toinen. ;) On paljon tuttuja meillä kaikilla joten kyllähän näitä illallisporukoita riittää! Hänellä taisi olla kaikkiaan kolmet jäähyväiset! Mutta sehän on tärkeintä, että pääsee hyvästelemään ja sanomaan heipat kaikille tutuille. Mukava vaihtaa ne vikat kuulumiset kasvotusten ja kaikki uteliaina haluavat tietää uusista seikkailuista. Olimme kalaravintolassa syömässä ja ilta oli mukava ja kaikin puolin huumoripitoinen. Nauroimme paljon ja vitsailimme kuinka kaikki matkustamme ystävän uuteen kotiin heti seuraavana päivänä, kun hän on asettunut taloon...Ystävä pyysi antamaan muutaman extrapäivän! ;) Tarjoilija onnistui kaatamaan minun valkoviinini raskaana olevan ystävän syliin. Hän naureskeli haisevansa kotiin mennessä viiniltä vaikka ne viinit tosiaan eivät menneet kurkusta alas vaan hänen neulepuserolle! Kaikkea kanssa! Mukava ilta ja ystävää tulee kova ikävä.



Tänään eräs kaveri tulee hakemaan pojan vanhan, mutta toimivan fillarin. Kiva saada aina tavaroita kiertoon ja, kun menee tarpeeseen vielä parempi!

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun teillä kuitenkin joku soittaa pianoa!
    Sinulla onkin useita jäähyväisillallisia.
    T.Maija Myrskyluodolta

    VastaaPoista