torstai 4. tammikuuta 2018

Joululahjoja :)




Kummitätini paketissa oli kauniit Finlayson sinivalkoiset keittiöpyyhkeet, Fazerin suklaata, Marimekon serviettejä sekä nuo Maria Drockilan kynttilät. Kummitätini ostaa paljon kaikkea suomalaista ja tietää ilmeisesti makuni todella hyvin. ;) Vasta ostin uusia keittiöpyyheitä Ikeasta joten nämä Finlaysonin omatkin tulivat tarpeeseen. Olen laittanut muuton yhteydessä kierrätykseen kaikki nukkaantuneet ja kuluneet pyyhkeet.






Nämä myllyt, suola- ja pippurimylly tulevat varmasti kovaan käyttöön! Meidän mustat Cole & Maisonin myllyt ovat olleet käytössä jo useamman vuoden. Nämä on kiva laittaa parvekkeen pöydälle kesäjuhlissa, kun pihvit kärisevät grillissä. (Hmmmm, grillailukelejä odotellessa, heh)






Teetä tulee aina lahjaksi tai sitten roudaan Suomesta...hassu tapa, ihan kuin Saksassa ei teetä olisi. ;) Kai sitä vaan tulee tehtyä pieniä heräteostoksia. Nuo Nietos- ja Kuura -teet annan vaikka paljon teetä juovalle ystävälleni.










Huopa-alustoja kuuman kattilan 
tai vuoan alle.







Tätini oli pakannut meille kivan Clas Ohlsonin led-sydämen. Kiva laittaa minne vain ja helppo säilöä kesän ajaksi. 
Meillä on aina ne pitkät valonauhat miten sattuu tuhannessa solmussa. Meillä ei olohuoneessa ole varsinaisia ikkunalautoja, mutta esim. makuuhuoneessa löytyisi. Ehkä sinne sitten ensi talveksi tunnelmaa tuomaan. 






Perheseinäkalenteri on se jokavuotinen juttu jonka haluan/haluamme/tarvitsemme!
Niin helppo listata kaikki tulevat jutut ja kaikki näkevät ilman kännykän 
etsimistä. Nelihenkiselle perheelle juuri passeli, kun kalenterissa on neljä ruudukkoa. Suurperheille siis auttamattoman pieni. ;)

Allekirjoittanut taisi olla Tatu ja Patu -kalenterista enemmän innoissaan 
kuin lapset! On niin hauska ja värikäs. :D Toissa vuonna työhuonettamme koristi Mauri Kunnaksen kalenteri ja voi että, se oli myös todella kiva ja hauska. 

Yllä olevassa kuvassa vilahtaa myös villasukkani, mutta ne eivät olleet joululahja. Viime ja toissa jouluna availin paketeista useita villasukkia, mutta tänä vuonna Pukki ei tuonut parin paria! Kai Korvatunturilla tiedettiin, että sukkalaatikkoni oli hyvällä mallilla. ;)


Mieheni ostamasta lahjasta voisinkin tehdä erillisen postauksen...pitää ottaa kuvia 
ja laittaa postausta myöhemmin tulemaan. Nyt voisin vaihtaa ylle pinkin velourkotiasun jonka Joulupukki myös toi, mukava, lämmin ja kotoisa. Mukava tehdä kotitöitä tai vaikka vaan lueskella sohvalla mukava asu yllä. Pinkki väri ei myöskään ole pahitteeksi, heh. :D


Huomenia vaan sinne jokaiselle :)



4 kommenttia:

  1. Kivoja lahjoja!
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos! Sinne myös mukavaa viikonloppua, toivotaan kivoja talvikelejä!

      Poista
  2. Tosi ihania joululahjoja olet saanut!
    Kivaa torstaita!💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sinulle Sari 😊😍 Me tulimme juuri pyöräilemästä ja asioilta, kohta ruoanlaittopuuhiin. 😊

      Poista