-

-

keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Joulukoristeiden purku

Tänään olen jo roudaillut joulukoristeita pois. Kellarikerroksessa on suurikokoinen varastohuone ja sinne mahtuu yhtä ja toista. Eli joulukoristeita voisi ostaa lisääkin sitten. ;) Ei sitä millään raaskisi laittaa koristeita pois, mutta nyt kuitenkin oli sellainen sauma, että päätin tarttua tuumasta toimeen. Meidän koristeet tulevat jo marraskuun puolella joten ovathan ne olleet ilonamme jo reilun kuukauden verran. Lisäilen vielä tuikkukippoja sinne tänne ja ja kaikki led-valosysteemit jäävät vielä nurkkiin tunnelmaa tuomaan. Kynttilöitäkin pitäisi haalia lisää, kaikki on melkein jo poltettu. Lämpökynttilöitä on vielä kyllä jättikokoinen pussi. 

Eilen tuntui jo ihan keväältä! Linnut lauloivat topakasti ja takin pystyi pitämään ulkoillessa auki. Tai siis auki sen tähden, kun olin pukeutunut lämpötilan huomioonottaen aika reilusti! :D Sitä, kun katsoo vain kalenteria ulos lähtiessä eikä lämpötilaa mittarista. Voihan olla, että jättipaksulle untuvatakille on vielä käyttöä tai sitten lopputalvi kuluu pelkässä villakangastakissa. Toivoisin kyllä sitä lunta vielä, mutta en mitään jääsateita kuten viime vuonna. Se oli kyllä kaamea kokemus! Auto aivan umpijäässä etupihalla, ei ollut tietoakaan, että ovet olisivat auenneet. Tiet ja oma pihakin oli vaarallisen liukas, ei oikein huvittanut paljon liikkua ulkona. Viime talvena lasten kanssa lähikauppaan kävellessä (autoa ei siis pystynyt käyttämään) kaaduimme jokainen vuorotelleen pyllylleen kovaan jäähän. Hyvä ettei mitään sattunut, mutta näin jälkikäteen ajateltuna olihan se takuuvarmasti melkoisen huvittava näky. Ensin toinen lapsista, sitten toinen ja lopuksi äiti ostoskassi kourassa ketarat pystyssä jalankulkuväylällä aka luistinradalla. ;)

On aina harmi pakata joulutavarat pois, mutta maaliskuussa voi laittaa jo puput ja tiput esille. ;)
Pari vuotta sitten hankitut Ikean lasipallot. 
Etualan posliiniset koristeet lapset ovat saaneet joskus lahjaksi. 
Kankaiset pehmotähdet ovat alelöytö Prismasta pari vuotta sitten.
Ihanaan tähtirasiaan on kiva säilöä koristeita. Tällä kertaa sinne 
joutui lasisydämiä ja pieniä tähtiä yms.Tässä kauniissa pahvisessa rasiassa oli kynttilä, olen saanut sen joskus ystävältäni. 
Se on myös samalla soittorasia. Pienet aarteet kätkeytyvät sisään.

Suklaarasiasta tuli oiva paikka pienille koristeille.

Mukavaa keskiviikkoa!
Meidän lomailut jatkuvat vielä. 
Rentoa lomailua kotioloissa, ulkoillen ja leikkien. :)

6 kommenttia:

 1. Itse ajattelin vielä pitkittää joulua hetken :p Kiva, kun tänä vuonna pääsiäinen on "ajoissa" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :) Kiva, kun pääsiäinen on taas hieman aiemmin. Tuntuu kevätkin alkavan sitten jo maaliskuussa. Tai taitaahan se kevätkuukausi tietysti ollakin. :D Terkkuja sinne, meillä satelee taivaan täydeltä...

   Poista
 2. Täälläkin joulu siivottiin jo pois.
  Tuommoiset jääkelit ei ole yhtään kivoja.
  Täällä on ihan sula. Vettä on vaan satanut.
  Ei taida talvea tullakaan.
  Hyvää alkanutta vuotta!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikohan tänään uutisissa, että keli viilenee hieman Suomessa. Jos ne sateet sitten vaihtuisivat lumeen? En kyllä muista missäpäin Suomea...🤔Meillä ei ole tänään tarvittu toppatakkia saati sadetakkia vaan sukelluspukua! Aivan hurja myrsky ja sade. Eilen kevättä rinnassa tänään vettä saappaassa. :D:D Kivaa keskiviikkoa kaikesta huolimatta. 😊

   Poista
 3. Meillä vielä joulu jatkuu. Kiva, kun sitten voi jo ruveta pääsiäistä odottamaan, kun sen on siivonnut pois.
  Hyvää keskiviikkoiltaa 💝T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pääsiäinen onkin aikaisin tänä vuonna. Hyvää yötä ja kauniita unia 😊

   Poista