-

-

maanantai 15. tammikuuta 2018

Harmaan vaalea makuuhuonePikkutyyny oli osa lahjaani useampi vuosi sitten. Pidän kankaasta kovasti. :)

Vaaterekkiä pitäisi hieman karsia, 
näyttäisi siistimmältä.
Laukuille tulee hyllykkö seinälle, tai niin olen suunnitellut. :) Nyt ovat vain tungettuina parissa korissa.
:D Lasten pallo tmv. näkyy kuvassa!
Ikean mustavalkoinen suurikokoinen matto on aika uusi ja pidämme siitä paljon. Sängyn viereen siirrän yhden toisen maton ja pitkä, tumma matto siirtyy vaikka eteiseen.
Meidän makkarimme on suuri ja valoisa. Isosta ikkunasta on näkymät kaupungille ja 
iso parveke on myös kiva lisä. Vaikka huone on iso sitä ei ole helppo sisustaa koska katto on viisto. Emme keksineet muutakaan ratkaisua vaatesäilytykselle kuin molemmille vaaterekit ja vähemmän käytetyt vaatteet ja asusteet alakerran vierashuoneen isoon kaapistoon. Sinne kyllä mahtuu! Makkarin iso, valkoinen lipasto säilöö sisäänsä jos jonkinlaista ja vaaterekin alla on pari mustaa Ikean nylonlaatikkoa joissa säilytän mm. huiveja. Hyvin kaikki ovat mahtuneet ja olemme sopeutuneet vaaterekkeihin. Asettelen vaatteet myös niin, että samassa samettihenkarissa on toppi/tunika yhteensopivan neuleen/jakun kanssa. Eli puolet vaatekerrasta on jo valittu, kun nappaan käteeni yhden henkarin. :)


Onpa kurjaa, kun satelee. Iltapäivä on harmaa ja hieman ankea. Mies on työreissussa, että eipä tässä olisi mitään ihmeellistä tapahtunutkaan. Lapset leikkivät, ovat tehneet läksynsä ja illaksi 
lupailin kakkua, muffineita tai jotakin hyvää. Pitää etsiä joku resepti mihin tulee jogurttia, että tulee käytettyä noita jääkaapin jämiä. :)


Mukavaa maanantaita Sinulle!!


2 kommenttia:

 1. Kaunis makuuhuone!
  Vaaterekki on hyvä idea, jos säilytystilaa on vähän.
  Ja kätevästi asuste yhdessä henkarissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se 'henkarijuttu' tapahtui aika vaivihkaa. Huomasin asettelevani tunikan väreihin sopivan neuleen samaan henkariin ja pian olikin jokaisella neuletakilla tmv. kaveri samassa henjarissa roikkumassa. Vie myös vähemmän tilaa! Ja pesun tai tuuletuksen jälkeen 'vaatepareja' voi vaihdella, ja taas uusia asuja. 😊👍

   Poista