tiistai 26. kesäkuuta 2018

Pientä herkkua iltaan





Salaattia & juustoja






Tämä Iittalan Verna-sarjan karahvi on lahja vuosien takaa.




Joskus ei mielikuvitus lennä tai ei ole aikaa, mutta olisi kiva laittaa pöytään jotain pikkupurtavaa 
helposti. Meidän tapauksessa se on aina juustoja, keksejä ja jotakin tykötarpeita. Tai sitten se salaatti. Olette varmaan jo huomanneet, että väsäilen salaatteja usein. Ja älkää huolestuko, suklaan ahkeralla syönnillä pidetään yllä tasapainoa, hehheh. Ollaan molemmat mieheni kanssa (lapsista toki puhumattaakaan...;)) kyllä sellaisia suklaahiiriä (mies rakastaa myös viinikumeja), että on ihan hyvä välillä syödä sitä salaattiakin ja jotain vihertävää...Enkä nyt puhu vihreistä kuulista!

Lidlissä oli ainakin vielä viime viikolla Espanja-viikot ja tuli ostettua Serranon kinkkua sekä Manchego-juustoa. Minusta on ollut aina tosi kiva ostaa tuotteita Lidlistä erityisesti näiltä teemaviikoilta, vaikka toki muutenkin käyn siellä ostoksilla. On kyllä yksi suosituimmista kaupoista meidänkin kylällä. Kai se on niin kompakti ja hyvä valikoima kuitenkin kaikkea perustarviketta. 

Täällä ei olla vielä lomatunnelmissa, mutta pian meillekin lomailut koittaa ja laitetaan lomamoodi täysillä päälle! Arskat silmille ja unohdetaan hetkeksi kotona odottavat työt!

Nyt ollut taas vaikeaa uuttaa kielioppia tunneilla, että ihan innolla odotan pientä breikkiä opiskeluista. Onhan se ollut valtavan hauskaa, mutta pienet, harmaat aivosolut tarvitsevat joskus lepoakin.

;)


Herkutteluterkuin!




6 kommenttia:

  1. Herkullisia kuvia! Meilläkin nautiskellaan juustoilla, niin hyvää. Meillä on ollut myös omenaa viipaloituna ja viinirypäleitä tarjolla juustojen ja keksien seurana. :)

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos kommentistasi! Meiltä unohtui tällä kertaa viinirypäleet kauppaan, mutta ensi kerralla pitää taas muistaa nekin juustojen kaveriksi. :) Mukavaa loppuviikkoa Sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kivat herkkukuvat!
    Toivottavasti saat taukoa opiskelusta!

    VastaaPoista
  4. Ai että juustot ovat aina niin hyviä ja ihan herahti vesi kielelle kuvia katsellessa! Ja vielä manchegoa! Nam 😋
    Opiskelu on kivaa, mutta loma tekee välillä hyvää. Meillä on vielä runsaat kolme viikkoa töitä ja sitten hiukan runsaat kaksi viikkoa lomaa.
    Kesäisiä päiviä teille kaikille 🌞🍀🐞T Maija myrskyluodolle@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sinulle Maija :) <3 Tänään onkin ollut taas vähään aikaan hieman aurinkoisempaa ja kesäisentuntuista. Monta päivää ollut niin tuulista ja pilvistä. Nyt olisikin mukava kävelylenkkisää. :) Lomaa odotellessa...

      Poista