perjantai 22. kesäkuuta 2018

Leivontapuuhissa






Meillä ei täällä valitettavasti juhannusta juhlita ja, kun Saksassa (ehkä jossakin päin, mutta ei meillä täällä) se ei ole mikään 'juttu' niin itsekin vuosi toisensa jälkeen miltei unohdan koko asian. Kun Facebookissa näkee kaverien toivotukset ja kokkokuvat niin herään taas todellisuuteen. ;) Olihan meillä Suomessa asuessa mukavia juhannusjuhlia ystävien kanssa. Ennen lapsia järjestimme suuria puutarhajuhlia ja kavereita oli yökylässä koko juhannuksen. Sauna oli lämpimänä melkein koko ajan ja paljon, paaaljon ruokaa tietenkin. En muista mitkä juhlat ne olivat, mutta kävimme ostamassa käytettynä parisängyn takkahuoneeseen jotta oli enemmän nukkumapaikkoja! :D



Yllä parit kuvat jotka kertovat mitä olen tänään ja eilen tehnyt. Eli leiponut ja leiponut. Tuo Lidlin tummasuklaa on ihan mun lempparia leipomispuuhissa ja sujahtaa aina pari palaa salaa suuhunkin...;) Tottakai!


Kuvia tulossa myöhemmin!

Mukavaa juhannusta 
sinne Suomeen <3





p.s. Nyt on lapsen sormikin parantunut (check-up oli tänään aamulla) ja ei tarvitse enää harmitella. Oli nimittäin saanut sen ilmeisesti repimällä/puremalla jne niin pahasti kipeäksi ja siihen niin pahan tulehduksen, että olimme maanantaina sairaalalla päivystyksessä. Sormi oli kolminkertainen, kova ja kipeä...voi noita lapsia....kaikkea sitä tapahtuu. Ei onneksi ab-kuuria tmv. Sormi puudutettiin ja siitä leikeltiin ihoa pois. (Jes, yök sanoin minäkin) Lasten kanssa ei ole yhtään tylsää päivää!


4 kommenttia:

  1. Hyvää juhannusta sinne, vaikka ette siellä juhlikkaan!🌹🏵🥀
    Kiva kuulla, että lapsen sormi on nyt parantunut.

    VastaaPoista
  2. Kohta on juhannus juhlittu ja palataan täälläkin taas arkeen.
    Hyvä, että lapsen sormi on jo parempi. Kaikenlaista sitä voikin sattua.
    Hyvää juhannuksenjatkoa kuitenkin sinne Saksaan 🌼🌿T.Maija myrskyluodolle@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiutos Sinulle. 😊😊 Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa ⛅🌹🌹🌹

      Poista