-

-

torstai 14. kesäkuuta 2018

Ja taas salaattia...

Tänään tytärtä ei tarvitsekaan viedä syntymäpäiville, kun synttärit peruttiin. Juhlasankari laittoi minulle äitinsä luurin välityksellä puheviestin. Noh, tytär kuitenkin vei lahjan koululle kaverilleen. Lahja ja kortti oli jo ostettu ja tytär tietysti odotti päivä kovasti. Ovat olleet kavereita päiväkodista lähtien niin varmasti harmitti molempia osapuolia. Lapsethan kun rakastavat muitakin juhlia kuin joulua tai omia synttäreitä. ;) Karkit ja herkut houkuttelee itse kutakin.

Mies lähtee viikonloppuna viikoksi työreissulle. En tiedä sitten oliko se poissaolo sitten syynä, mutta mies toivoi, että söisimme ravintolassa perjantaina. Minuahan ei tarvitse montaa kertaa pyytää, menen aina ilomielin valmiiseen pöytään, hih. Ja varsinkin perjantaisin! Perjantai on monesti sellainen päivä etten kerkiä kauppaan. Tuntuu ehkä hassulta, mutta se johtuu ihan siitä, että perjantaina on kahvilassa ystävien tapaamispäivä, lapset pääsevät paljon aiemmin koulusta sekä toivovat myös yleensä pääsevänsä kavereidensa luokse (tai vastaavasti kaverit meille) ennen illan karatetuntia. Viikonlopun alkamisen kunniaksi käyn myös monesti hiukan hikoilemassa kuntosalilla. Perjantaisin, kun ei ole nyt ollutkaan saksan kurssia olen päässyt perjantaitapaamisiin kahvilaan, ihan kiva kerta viikkoon nähdä ne tutut naamat. :)

Ensi viikosta miehen ollessa työmatkoilla eräs opiskelijanuori tulee lasten kanssa äidin päästessä viihteelle...noh, viihteelle ja viihteelle. Menemme uuteen ravintolaan syömään reilun 10 hengen porukalla. Olen vastuussa siitä, että ravintola tietää mitä tilaamme (pieni ravintola ja omistajatuttuni toivoi tietävänsä jo etukäteen, joten ensi viikon alussa käyn kertomassa tilauksemme) ja muutenkin pitää laskea ja katsoa, että tietääkö kaikki minne olemme menossa. En tiedä miksi minut laitetaan aina :D vastuuseen hommien järjestämisestä. Olen kai niin usein paikalla, että se nakki napsahtaa minulle. Mitenkään käsi ojossa en siellä heilu, että minäminä, mutta tässä tapauksessa vastuu siirtyi minulle, kun tunnen ravintolan omistajan. :) Ja tuttuja pitää aina kannattaa, eikös?Ja kuvitukseksi salaattikuvia ehkä reilun viikon takaa,
kun on lämmintä tekee mieli enemmän jotain kevyttä
ja viileää suuhunpantavaa.


Mukavaa torstaita!
Jalkapallon MM-kisat alkavat tänään, kuka aikoo
jännätä ja katsoa kaikki 64 ottelua? :D
Luulen, että tiedän mitä maata kannatan, 
kun ei ole Suomea ottelemassa....hmmm

Valmiit krutongit ovat näppäriä ja pinjansiemenet herkkua. 
Kun vielä paahtaisi hetken kuivalla pannulla 
niin tulisi vieläkin herkumpaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti