-

-

tiistai 19. kesäkuuta 2018

Uusi kesämekko 'Henkkamaukalta'


Huomenna tapaamme naisporukalla paikallisessa, uudehkossa ravintolassa. Olen sopinut kaiken ravintolan omistajan kanssa ja meille on varattu valoisa ja iiiiso kokoushuoneen tyyppinen tila ravintolan toisesta kerroksesta. He kattavat sinne pitkän pöydän meille, jossa voimme olla aivan rauhassa. Tietojeni mukaan +/- 15 
naista on osallistumassa huomenna illalliselle. Tänään eräs tuttavani soitteli ja ilmoitti, ettei pääse huomenna tulemaan. Hän joutuu matkustamaan muualle Saksaan, työhaastattelua varten. Lykkyä pyttyyn hänelle! :)

Viikonloppuna nappasin lahjanhakureissulla H&M:sta kivan, kepeän kesämekon. Se solahtaa ihanasti päälle ja on niin kevyt. Ja tuollainen materiaali on parasta, ei tarvitse paljon silitysrautaa näyttää, näyttää hyvältä miten vaan... ;) 

Kuvissa vilahtaa myös noin nelisen vuotta vanha jakkuni jota käytän vain kesäisin ja muutenkin aivan liian harvoin. Ei se taida oikein passata yhteen tuon uuden mekkoni kanssa, mutta olisi niin kiva, että tulisi sillekin 
käyttöä taas pitkästä aikaa. Jakun jalokivet ovat kiva yksityiskohta. On myös napakka päällä ja tyköistuva.

Jalkaan sujahtaa joko pari vuotta sitten hääjuhliin ostetut kapeakorkoiset mustat tai sitten hieman 
'rokimmat' korot. Luulen, että kenkävalinta tulee tehtyä viime tipassa. Kummat jalassa on sitten mukavampi pyöräillä (n. 400 m). Eli ei mitään triatlonmatkaa kuitenkaan. Pyörän otan alle siksi, että pääsen sateen yllättäessä nopeammin suojaan. Täällä on nimittäin tänään sadellut. Ei ole ollut viileää, mutta sateista. Eli ihan ok. Luonto tarvitsee sitä vettäkin.


Eli tällaisella asulla huomenna, vain mekko on uusi, muut vanhoja kaapin perukoilta löydettyjä.


Täällä ollut kaikenlaista härdelliä alkuviikosta...voin kirjoitella joskus 
enemmän. Nyt, jos laittaisi hiusvärin päähän, olisi sitten huomenna siistimpi kuontalo. :)

4 kommenttia: