-

-

sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Markkinahumua ja sadekuuroja

Olemme olleet koko perheen voimin markkinahumua ihmettelemässä kuten otsikkokin sanoo. Kesäisin löytyy jokaisesta pitäjästä, niin pienestä kuin isosta kaikenlaisia ulkoilmatapahtumia; konsertteja, kirppiksiä, tivoleita yms. On kiva vaellella ihmisjoukon keskellä, kun on kaunis kesäilma. Tulee ostettua pommesit (eli ranskikset) tai vohvelia (aina puuterisokerilla, saksalaiset rakastavat vohveleita, aina joka tapahtumassa ja paikassa vohveleita) ja tällä kertaa löysin niin ihanan mekon tyttärelle, että pitää varmaan ottaa kuvia ja esitellä se blogin puolella. Niin kaunista käsityötä ja vähän 'erilainen'. 30 € on pieni hinta niin kauniista vaatteesta joka ei tule joka tytöllä vastaan.

Musiikki raikasi vähän joka puolella, niin rock- kuin popmusiikkia, hienoja artisteja ja ihmiset tanssivat mukana. :) Tuli hauska fiilis nähdä ihan pieniä lapsia lavan edessä fiilistelemässä. Meidän lapsia ei lavan eteen saatu jammailemaan musiikin mukana, mutta poika kävi tutustumassa ambulanssiin. Ja se taisi olla tosi jännä kokemus. Osasi kysellä kysymyksiä ja kuunteli tarkkaavaisena. Kertoi myös ambulanssikuskille oman haaveammattinsa; hammaslääkäri. Mies naurahti ja sanoi, että ambulansseissa ei kyllä hammaslääkäreitä valitettavasti työskentele. ;) Katsotaan mikä pojasta tulee, on kuitenkin vasta 8-vuotias, kerkiää mieli muuttua. Toki hammaslääkäri on hyvä uratavoite, sitä en lähde kiistämään. Paljon opiskelua. :)

Lidlistä ostetut pitkävartiset ruusut ovat olleet ennätyslaadukkaat! Yksikään kukka ei ole nuupahtanut, vettä olen vaihtanut ja kerran tehnyt uudet imupinnat, mutta muuten ei kai mitään ihmeellistä. Olen ennenkin blogin puolella vannottanut Lidlin kukkavalikoiman nimeen. Roudaankin yleensä Lidl-reissuilla useamman kimpun mukaan, joka huoneeseen, heh.

Eilen ja toissapäivänä satoi ihan kaatamalla. Meillä oli vielä perjantaina se naistenilta (oli oikein mukavaa! :)) ja pelkäsin jo, että jotkut haluavat peruuttaa tulonsa. Olimme nimittäin sopineet ravintolaksi erään suht koht uudehkon paikan joka ei ole kotikaupungissamme ja se perjantainen sade-, ukkosilma oli aika raju! Onneksi iltaa kohden sade väheni pikkuhiljaa ja myöhemmin illalla oli oikein kiva ilma. Illallisen jälkeen tapasimme vielä eräässä drinkkipaikassa jossa juoruilimme pari tuntia viini- ja drinkkilasien ääressä. Aperol Spritz on minun kesälemppari nro. 1!


Espanjasta tuodut simpukat

Mukavaa sunnuntai-iltaa, 
uusi viikko taas odottaa nurkan takana. :)4 kommenttia:

 1. Teillä on satanut! Meillä odotellaan kuumeisesti, että saataisiin hieman vettä. Kuukauteen ei ole satanut.
  Tuollainen markkinahumu on aina kiehtovaa!
  Kivaa kesäviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä luonto sitä vettäkin kesällä kaipaisi. Vaikka se onkin ihanaa, kun on lämmintä ja paistaa vaan. 😊😎 Iloa viikkoosi!!😊😊☀️

   Poista
 2. Kivoja tuollaiset markkinat! Voi kuljeskella ja nauttia, herkutella ja ostaa vaikka jotain kotiinkin.
  Voi kun mekin saisimme vettä. Onneksi teidän ravintolailta ei kuitenkaan peruuntunut.
  Hmm... Hammaslääkäri ja ensihoitaja ovat hyviä ammattivalintoja.
  Ihanat ruusut! Meidän pikkukaupunkiin aukeaa Lidl syksyllä. Odotan sitä kovin ja sitten voinkin ostaa usein kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kiva, että saatte Lidlin lähelle. Hyvä valikoima kaikea, teemaviikotkin ovat kivoja. S- ja K-kaupoistaa tulee ostettua jotain aina muuta. 😊 Joka paikasta ne omat 'jutut'. Katsotaan mitä pojasta ja tyttärestä tulee, kumpiakin tällä hetkellä kiinnostaa terveydenhoitoala. 😊 Lapsilla mieli muuttuu. 😊😉

   Poista