-

-

torstai 31. toukokuuta 2018

Ukkosen jyrinää

Tänään oli niin paahtavan lämmintä, että tuli ihan huono olo. Olin polkupyörällä liikeenteessä tänään ja, kun aamuvarhaisesta alkaen oli jo todella lämmintä olin jo aamusta tunneilla aivan rikkipoikki. Kun kurssin jälkeen pyöräilin lasten koululle (poika oli unohtanut jotain ja lupasin viedä sen sitten hänelle iltapäiväksi) ja sieltä kuntosalille olin vieläkin enemmän poikki ja rikki. Olin varmaan syönyt huonosti ja juonut liian vähän, kun sillä tavalla väsyin. Päivän kuntoilut salilla jäivät vain reiluun 30 minuuttiin en vain kertakaikkiaan jaksanut enempää. Kuntosalilla ei myöskään ole ilmastointia, niin olo oli entistä tukalampi. Pitää muistaa tankata sitä vettä riittävästi! Ja te myös siellä, muistakaa se vesipullo/vesilasi, ei saa olla pelkkä koriste siinä vieressä! ;)

Kun on pidempään hellettä niin jossain kohdin tietysti se sitten räjähtää ja saadaan ukkosia, tänään on sitten alkuillasta lähtien satanut oikein kunnolla ja jyrissyt lähellä ja kaukaa. Lapsia ukonilma hieman jännittää ja olivat hieman levottomia. Noh, ne ovat vain luonnonääniä, ehkä pelottavan kuuloisia, mutta kotona varmasti ole hätäpäivää. :)

Huomenna onkin luvassa jotain hauskaa! Saksan ryhmämme naiset (miehiä ei kuulemma huolittu mukaan ;)) kokoontuvat ravintolaan illallisen merkeissä ja siitä tulee varmasti hauskaa. Pitää vaan iltapäivästä hoidella lasten leikkitreffit kaverien kanssa, ruokakaupassa käynti (mitä lapset ja mies sitten syö :D) ja lasten harrastuksiin kuskaamiset. Launtaina poika lähteekin jo aamusta syntymäpäiville, joten se lahjanosto pitää kyllä ajoittaa huomiseen...pitää laittaa heti paperille ylös, että muistan. (Ajattelin hankkia leffalahjakortin sekä namia.)

Mies haluaa kuulemma lasten kanssa grillata, sehän passaa!
Tässä pari värikästä kuvaa viime viikonlopulta,
parsaa, mozzarellaa,
tomaattia, pihviä...


Mukavaa viikonloppua Sulle!! :) <32 kommenttia:

 1. Täällä on myös ollut helteitä ja kuivuutta on kestänyt nyt pitkään. Sadetta jo odotellaan kovin, mutta ennusteiden mukaan sitä ei ole näköpiirissä. Mahtaako täälläkin lopulta helteet päättyä ukkosiin.
  Mukavaa viikonloppua 👒💕T Maija myrskyluodolle@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka aurinkoiset ilmat ovat ihania ja tarvitsemme sitä valoisuutta, on kuitenkin hyvä, jos joskus hiukan sataisi. Luonnon kannalta. Täällä parina päivänä satoi niin paljon, että jossain liikkeessä oli ollut iso vesivahinko. 😳 Hurjaa! Toivottavasti kuitenkaan ei käynyt pahemmin. Mukavaa, rentouttavaa sunnuntaita. 😊😍

   Poista