-

-

tiistai 15. toukokuuta 2018

Kepeät kesäjalat

Piipahdimme viime viikolla kenkäkauppaan, kun vast'ikään pojalle ostetut sandaalit näyttivät jo aikansa eläneiltä. Huomasimme, että sandaali asettuu pojan jalassa huonosti, kun hän kävelee pidempään. Jalka vähän niin kuin liukuu pois. Myyjä oli kanssamme valitsemassa sanduja, joten emme valinneet ihan sikaa säkissä, mutta tällaiset asiat huomaa vasta ajan kanssa ja käytön jälkeen. Se viisi minuuttia mitä kengät ovat kaupassa jalassa ei oikeastaan kerro mitään. Samalla, kun tutkailimme lasten kenkiä oli pakko kurkistaa naisten puolikin. ;) Lainaan nimittäin aina parvekkeelle mennessäni miehen Reino-tohveleita. Yleensä ne löytyvät minun jalastani, kun mies huhuilee ihmeissään niiden perään. Eli tähän oli saatava muutos, oli saatava omat 'tohvelit'.

Minulla ei ole koskaan ollut crocstyyppisiä sanduja (ne olisivat kätevät, kun voi hanan alla huuhtaista puhtaaksi), yleensä vain jotain varvassanduja tai sellaisia nopeasti puettavia, mutta niitähän ei sukkien kanssa käytetä (kun se 'juttu' tulee varpaiden välistä! :D). Eli nämä kukalliset terveyssandaaleja muistuttavat 12 € olivat onnen omiaan tähän tarkoitukseen. Ja vielä niin söpötkin! Nyt ei tarvitse varastaa miehen Reinoja. ;)

Kiilakorolliset avokkaat tuli napattua myös mukaan, kun hintalapussa luki, että ovat pehmeät jalassa tmv. Ja niin ne olivatkin! Kiilakoron kanssa on helppo kulkea, vaikka korkoa onkin ja napakat kuminauhamaiset nyörit pitävät kengän tukevasti jalassa. Näitä on kiva pitää jossain kesäjuhlissa....jos on jotain juhlaa tiedossa, eiköhän jotain pientä edes! :)















Saksalaisilla on tapana pitää kotitossut (Hausschuhe) jalassa kotosalla 
ollessa, mutta me suomalaiset emme ole oikein omineet paikallista tapaa. 
Syksyisin ja talvisin koko perhe pukeutuu värikkäisiin villasukkiin ja 
kesällä ollaan varpaat paljaana tai pikkusukissa. Tapoja on erilaisia. :)


Mikä ihana auringonpaiste, voisi mennä kastelemaan parvekkeen kukat!

7 kommenttia:

 1. Nätit kengät olet hankinut!
  Täälläkin välillä miehen Reinoja lainaillaan pikaisesti pihalla käydessä! :)
  Mukavaa viikonjatkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reinot on helppo sujauttaa jalkaan, siksi ne tuli aina 'varastettua'. Nyt pakko oppia käyttämään vain omia sanduja. 😉😆 Mukavaa ja rentouttavaa loppuiltaa! 😊⛅

   Poista
 2. Kivat sandaalit kesävarpaille 🌞Minulla on eri ovilla aina jotkut sandaalit, mitkä saa nopeasti jalkaan😀

  VastaaPoista