lauantai 19. toukokuuta 2018

Helppo katkarapupasta




Öljyssä kuullotettua sipulia ja valkosipulia
pakastekatkiksia
(pakaste)persiljaa
paljon sitruunamehua
paljon parmesaania
(suola, pip., hieman chiliä)





Lauantai-iltaan tällaiset ruoantuoksuiset terveiset muutaman kuvan kera. Ihan harmittaa, kun lähiaikoina on tullut niin vähän kotijuttuja kirjoiteltua ja enemmän näitä ruokapostauksia. Mutta ehkä ei ole tullut niin paljon kotia kuvattua, kun ei ole ollut mitään uutta...eiköhän melkein jokainen kodin nurkka ole jo kuvattu. (Eiköhän??) 

Eilen ei tarvinnut keittiössä hikoilla, kun olimme grillipartyissa miehen työkavereiden kera ja tänään itse asiassa mies hoiti kokkailun! Passaa mulle! Pojan kaveri oli karaten jälkeen meillä leikkimässä ja taisi ruoka maistua hänelle kaikista parhaiten. Poika on italialainen ja kertoi, kuinka hänen isänsäkin tekee vastaavaa kotona. :) Suomalainen pannari on hänenkin herkkua ja tuli taas lapsille tehtyä. Niin helppo jälkkäri joka aina maistuu kaikille ikään, sukupuoleen ja kansalaisuuteen katsomatta! Heh!Lidlin oman merkin 'nutella' maistuu lapsille ihan yhtä hyvin kuin se alkuperäinen ja onkin sopivan pieni (no ei kovin pieni....ei ole purkin sisältö kulunut sitten millään :D :D) purkki. Nutellahan on saksalaisille tärkeä herkku ja sitä rakastavat kaikki vähän niin kuin Suomessa sitä aiemmin mainittua pannaria. ;)


Eilen oli vilpoinen ilta, mutta hyvä seura, ruoka ja suht lämpöiset vaatteet saivat unohtamaan koleuden. Muutamilla ihmisillä oli talvivaatetta, mutta me suomalaiset pärjäsimme ihan kevättakeilla...ja sisulla!


Mukavaa loppuiltaa kaikille!


Edit
Ja olihan se tietysti pakko tiirailla kyynel silmäkulmassa ihania kuninkaallisia häitä. <3 Meidän yksi lempparisarjoista Netflixissä on ollut Suits -lakisarja (Suomessa 'Pukumiehet') ja Meghan Markle (nyk. Sussexin herttuatar :)) on yksi pääroolien näyttelijöistä. Hieno sarja ja upea, kaunis näyttelijätär. Muistan lukeneeni amerikkalaissivustoilta joskus näyttelijättären ja Englannin prinssi Harryn orastavasta romanssista. Ja nyt ihanat häät. Kunpa joku tuttava menisi naimisiin :D saisi itsekin kokea sitä huumaavaa häähuumaa. :)

2 kommenttia:

  1. Nam!
    Minulle kelpaisi. Olen meidän perheessä ainoa joka tykkää katkaravuista.
    Katselin myös kuninkaallisia häitä.😊

    VastaaPoista