-

-

sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Puuteria ja tuoksua


Joskus tuoksu tulee valittua melkein enemmän vain pakkauksen ulkonäön perusteella. Tässä tapauksessa sekä tuoksu, että vihertävän pullon ulkoasu näyttelivät yhtä suurta roolia valintaprosessissa. :D
On myös iso pullo, riittää suihkuteltavaa.Ihana tipunkeltainen sävy!
Kuvissa pari syntymäpäivälahjaani. ;) 

Tulipas nyt kuvailtua hieman jotain mitä löytyy
kylppärin kaapeista. Valitsin Espanjassa tuon Donna Karanin ihanan tuoksun lahjakseni ja 
tuon keltaisen kolikko-/korttilompakon oli ostanut ystäväni selkäni takana. ;) Mokoma meni 
muka wc:tä vai mitä lie etsimään, mutta kävikin ostamassa tämän keltaisen söpöläisen pari minuuttia sen jälkeen, kun olin sitä kovaan ääneen ihastellut. <3 Juuri passelin kokoinen pieneen käsilaukkuun, kun otat mukaasi pankki-/luottokortin ja ajokortin sekä sujautat sinne juhlalaukun pohjalle ehkä punan ja puuterin. Ei mitään ylimääräistä vaan just ne tärkeimmät. Tuo sävy oli se joka pisti heti silmääni siellä kaupassa!

Ja, kun mainitsin puuterin, niin tuon puuterirasian sain äidiltäni, samoin tuon huulirasvan sekä ripsivärin. Kaikki oikein hyviä, ja olen aina pitänyt paljon Avonin ja Oriflamen tuotteista. Äitini ja veljeni vaimo tilaavat merkin tuotteita aina silloin tällöin ja sitten minäkin saan näitä yllätystuotteita. ;) Joskus toki itsekin pyydän, että tilatkaapas minullekin se hyvä ripsari jne. Esim. nuo ONE-ripsarit (Oriflame) ovat uskomattoman hyviä, saat muutamalla vedolla tuuheat räpsyttimet ja eivät varise pitkin poskia vaan väri pysyys kauniisti ripsissä. 


Enpäs tiedä vielä meidän sunnuntai-helluntaisuunnitelmista....


Miten sielläpäin sunnuntain ja helluntain vietto sujuu tänään?

2 kommenttia:

  1. Kivoja syntymäpäivä lahjoja.
    Hyvää uutta viikkoa!💕💕

    VastaaPoista