perjantai 25. toukokuuta 2018

Punaista perjantaihin

Tähän viikkoon on kuulunut vaikka mitä, kiirettä on pidellyt. Oman koulun ja lasten koulun lisäksi, lapset ovat olleet syntymäpäivillä, urheilukisoissa, on ollut lääkärinaikaa, lapsille on pitänyt haalia koulutarvikkeita ja parin koulukirjan perään ollaan kyselty (ei ole näkynyt hetkeen... *huokaus*), on pitänyt leipoa yhteen tapahtumaan kaksi kakkua, lapsille retkipatjan yms. hankintaa, kun ovat menossa yöksi yhteen liikuntaseikkailutapahtumaan ja muuta sellaista. :) Olen järjestänyt myös yhtä naistentapahtumaa ja sitä varten on pitänyt lähetellä viestejä sinne ja tänne. Kivoja juttuja kyllä, mutta välillä tuntuu, että on liian monta asiaa muistettavana.

Kuntosalillakin tuli taas käytyä tällä ja viime viikolla, vaikka onkin ollut ihana ilma niin silti ollut ihan kiva käydä salillakin hikoilemassa. Lomalla tulee taas taukoa niin urheillaan nyt sitten varastoon, hehheh. ;)

Kuvassa uusi tulokas; ostin tämän itselleni syntymäpäivälahjaksi, mutta en ole vielä kerinnyt käyttää kuin muutaman kerran. Tänään ehkä tulee otettua kainaloon, kun meillä on miehen kanssa date night aika pitkästä aikaa. :) Punainen on yksi lempiväreistäni ja tässä clutchissa ihastuin juuri tuohon sähäkkään väriin. <3






On hyvän kokoinen, mahtuu känny, meikit, avaimet ja muut hyvin.







Mukavaa viikonloppua, tänään pitää vielä käväistä veroneuvojallakin ja 
sitten hakea muksut! 

Aurinkoa, aurinkoa, aurinkoa...



4 kommenttia:

  1. Hieno pikkulaukku!😍
    Ihanaa viikonloppua sinne!💕🌸

    VastaaPoista
  2. Kivan laukun olet löytänyt 😀Meilläkin viikkoon on mahtunut töitä, sepelin levittämistä, muuta puutarhatyötä, tyttären valmistujaisten kaverijuhlien järjestämistä, mökkireissu, ystävien kanssa grillailua, lapsenlapsen kevätretki päiväkodissa Katariinanlaakson luontopolulle, toisen lapsenlapsen hoitoa ym.
    Aurinkoista sunnuntaita 💕T Maija myrskyluodolle@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä viikot ja päivät täynnä kaikenlaista ohjelmaa. 😊 Kaikkea mahdollista hauskaa puuhaa päiviin. 😊🌞 Aurinkoista sunnuntaita sinnekin, matkaamme kohta läheiseen puistoon. 😎

      Poista