-

-

maanantai 21. toukokuuta 2018

Helluntai
Lämpöä on riittänyt ja aurinkoa, aivan mahtava keli ei voi valittaa. Ollaan pesty terassin kalusteita ja käyty aamiaisella ravintolassa, ollaan muutenkin ulkoiltu ja käyty leikkimässä puistossa. Toki lasten kanssa ei ole koskaan tylsää hetkeä - pojalle tuli silmätulehdus (sopivasti ulkoleikkien jälkeen) ja ollaan käyty tunnin verran päivystyksessä odottamassa. Lääkäri oli hieman ylivarovainen ehdottaessaan, että suuntaisimme melko kauas, isomman kaupungin sairaalan silmälääkäripäivystykseen. Pidän kovasti saksalaisten lääkärien tyylistä olla hieman liiankin tarkkoja (oma kokemus), mutta tässä oli hieman liioittelun makua, pojalla oli hiukan rähmäinen silmä. ;) No lääkäreitä ja potilaita sekä tilanteita on tuhansia erilaisia. :)

Parin käyttökerran jälkeen geeli auttoikin sekä sellainen pesuliuos jota ostin myös (sitä voisi olla lääkekaapissa aina tällaisten tilanteiden varalle). Nää on kuulkaas kuitenkin niiiin pikkujuttuja. :) Kun meno jatkuu entiseen malliin niin tietää, että lapsi ei ole moksiskaan rähmäisistä silmistä!

Tänään kuuntelin saksan kotitehtävät terassilla (naapurit kuulivat myös;)) ja mies lueskeli työjuttujaan. Yläkerran terassille voisi ostaa vielä yhden värikkään asetelman, uusi, iso lyhty on jo.

Mukavaa loppuiltaa!!
:)4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Teidän terassi näyttää niin kauniilta ja viihtyisältä, kivoja yksityiskohtia♥ On mukava istuskella ja lukea tuollaisella terassilla..tai kuunnella niitä kotiläksyjä:) Toivottavasti silmä on jo pojalla parantunut! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle 😍😊 Pitääkin ottaa parista uudesta lyhdystä kuvia. 😊 Ja silmä on jo paljon parempi. 👁👍

   Poista
 2. Kauniita kuvia 💕Toivottavasti silmä on jo kunnossa ja kaikki hyvin 👍

  VastaaPoista