-

-

sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Suloinen sunnuntai sekä mansikkasalaatti

Tänään on aurinko lämmittänyt (taas) koko päivän niin lämpimästi, että sormen nostamisesta on tullut hiki otsalle. ;) Ja jos on lämmin ilma se tarkoittaa kahta asiaa; nautitaan siitä lämmöstä ja syödään jäätelöä. Kiiruhdimmekin tänään suoraan puistosta läheiseen kahvilaan hakemaan jäätelöä. Hyvät olivat jäätelöt, ei siinä mitään, mutta asiakaspalvelu oli kummallista. Kun olimme tilanneet jäätelömme ja istahdimme pöytään meille tultiin sanomaan, että pöydät ovat varattuja muille asiakkaille (siis muuta kuin jäätelöä syöville). Olin aivan äimän käkenä, että ensin saamme kyllä ostaa jäätelöt, mutta emme kuitenkaan saa istahtaa niitä syömään heidän terassille jossa oli sillä hetkellä paljon tilaa niin myös sisätiloissa. Lapsilla oli skeittilaudat mukana ja ajattelin, että on paljon parempi syödä jäätelöt siinä paikalla rauhassa nautiskellen, kuin kaahailla laudoilla jäätelöt asfaltille lentäen. Viereisissä pöydissä istui ihmisiä kahvikuppinsa ääressä, mutta jäätelöä siinä ei ilmeisesti saanut nauttia. Meidät ohjattiin talon seunastalla olevalle penkille (jonne ei paista aurinko ja jossa ei ole kunnon pöytää yms.). Olin tästä tapauksesta varsin hämilläni, koska kaupungissa on monia kahviloita tai jätskibaareja ja saat kyllä istuskella ihan missä tahansa ostit sitten sisäfileen, oluen tai jätskipallon.

En tiedä ylireagoinko, mutta mielestäni se oli kummallista?

Mies sanoi, että en saa jäädä rypemään tässä asiassa, joko unohdan koko jutun tai sitten menen keskustelemaan ihan asiallisesti aiheesta. En mennyt, koska minua jotenkin hävetti koko asia. Kummallinen ehkä olen. ;)

Tänään me olemme myös koko perheen voimin toimineet kirjekuriireina. Lapset kirjoittivat jo synttärikutsunsa valmiiksi ja kävimme viemässä ne juhliin kutsutuille. Sanoin lapsille, että parempi viedä kutsukortit jokaisen postilaatikkoon kuin sitten jaella niitä koulussa. Kun kuitenkaan juhliin ei voi kaikkia muksuja koulusta pyytää ja parempi ettei siitä tehdä ns. numeroa. Kutsujen vieminen kouluun ei ole kiellettyä, mutta itse päättelin näin olevan iisimpää. Monet lasten kavereista, kun asuvat ihan lähistöllä ja monet ovat toistensa naapuruksia.Ja tähän lopuksi vielä muutama salaattikuva (surprise, surprise! ;))! Värikästä ja kesäistä, ja NIIIIIN helppoa!Suloista sunnuntain jatkoa sinne!4 kommenttia:

 1. No olipas kummallista, että ette saanut syödä jäätelöitä penkeillä.
  Ihanan näköinen salaatti.
  Hyvää uutta viikkoa!❤

  VastaaPoista
 2. Ihana värikäs salaatti 😀
  Kivampi on viedä kutsut laatikoihin, kun kaikkia ei pysty kutsumaan, ettei kenellekään tule paha mieli, jos lapset alkavat keskenään vertailla, kuka kutsun sai ja kuka ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri näin. Pyysinkin lapsia välttämään koulussa synttärikeskusteluita. Parempi niin. 😊

   Poista