torstai 17. toukokuuta 2018

Grillibroiskua ja simppeli salaatti












Salaattisekoituspussi
Avokado
Minikurkkua
Salaattijuustoa
Pinjansiemeniä




Eilen koulun jälkeen olimme lasten kanssa puistossa, kun olin aiemmin viikolla lupaillut. Ja lupaustahan ei sovi pettää niin puistoonhan sitten lähdettiin skeittilautojen kanssa. Lapset menevät hurjaa kyytiä, niin hyvin kuin osaavat ja äiti saa olla kurkku suorana huutamassa taustalla. :D Noh, haavereita sitten aina sattuu ja tytär kaatuikin laudan kanssa ja satutti hieman kättään. Mitään pahempaa ei sattunut onneksi. Näitä pikkuhaavereita käy aina silloin tällöin. Oli aika navakka tuuli ja pilvistä, mutta oikeastaan paras mahdollinen ulkoilukeli. Kun ruoanlaittoon ei ulkoilun takia jäänyt paljon aikaa (jouduimme hakemaan myös isän työpaikalta) niin turvauduimme meidän lempparipikaruokaan eli grillibroileriin. Täältä löytyy muutama koju ja meillä on yksi suosikkipaikka. Kanasalaatti valmistui nopeasti ja seuraavaksikin päiväksi jäi tähteitä, eli tälle päivälle. ;)

Kun tämä postaus tulee eetteriin olen saksan tunnilla hikoilemassa ja pähkäilemässä. Viikonlopuksi on tiedossa grillipartya ja lasten harrastuksiin kuskaamista. 



Huomenta vaan!



p.s. Nuo raidalliset kangaslautasliinat ovat toooodella vanhat! En edes jaksa muistaa mistä ne on, mutta epäilisin Ellos/Anttila tmv. Ne kaivetaan aina kesän tullen esille. :)

6 kommenttia:

  1. Grillattu broileri on mainio ruoka raikkaan salaatin kanssa 😋
    Nuo lautasliinat ovat tosi kauniit ja kesäiset 😀
    Ihanaa torstaita 💕T Maija myrskyluodolle@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kesäruokaa!
    Hienot lautasliinat!
    Täällä ukostaa nyt ja kohta varmaan sataa.😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oli maailman luokan ukkosenilma 😀 pari päivää sitten! Hyvä, että nukuttua sain, kun hermoilin ulkona kuuluvaa ryskettä ja salamointia. En pidä ukkosenilmasta sitten yhtään, onneksi mies oli kuitenkin kotona. 😀

      Poista
  3. Grillibroileri onkin herkkua ja hyvältä näyttää salaattikin:) Hyvä ettei tytär satuttanut itseään pahemmin❤ Leppoisaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, hyvä ettei käynyt pahemmin. 😊 Leppoisaa viikonloppua sinnekin!!😊😊😎💜

      Poista