perjantai 27. heinäkuuta 2018

Kesälomareissu 2018: Hotel Propellen Billund (Tanska)

Ensimmäisellä Legolandreissulla yövyimme mukavassa, hienosti varustellussa vuokramökissä (-talossa!) pienen matkan päässä Legolandista. Tällä kertaa yövyimme pari yötä ihan siinä Legolandin vieressä, muutaman minsan kävelymatkan päästä pääportista. Eli sijainti ei olisi voinut olla oikein parempi.

Legolandissa, puistossa itsessään löytyy kyllä Lego-nimeä kantava hotelli. Siihen puiston pääporttien läheisyyteen on myös valmistumassa komean suuri prinsessalinnan mallinen hotelli. Sitä odotellessa...oli aika huisin hauskan näköinen!

Hotelli oli erittäin siisti ja kivannäköinen vaikkei enää ihan upouusi rakennus olekaan. Ja ainoa seikka josta tämän ikä-asian päättelen on huoneemme toimiva, mutta vanhan näköinen kylppäri. Huone itsessään tuntui avaralta, kun siinä ei ollut erikseen mitään pientä 'eteistä' naulakkoineen ja kaappeineen huoneeseen astuessa. Sohva oli leveä varavuode lapsille ja parisänky muhkean pehmeä.

Ilmainen parkkipaikka oli todella iso ja saimme automme aivan etuoven eteen. Haimme autosta tuon tuosta unohtuneita tavaroita, ei tarvinnut stressata pakaasien roudaamisen suhteen. Hotellissa oli myös lapsille omaa ohjelmaa ja illaksi hotellin isolle nurmikentälle pystytettiin jätti-iso pomppulinna ja tuotiin kai muitakin leluja. Huoneeseen tsekkauksen yhteydessä lapset saivat myös 'kolikot' jotka kävivät maksuksi mm. pop cornin ostoon hotellin pihan teltassa josta löytyi lapsille muitakin herkkuja. Eli lapsivieraat otettiin hienosti vastaan vaikkei hotsku kuulunutkaan itse Lego-konseptiin. Toki respan pikkukaupasta sai ostettua Legoja yms. matkamuistoja. Mm. kauniita koruja, tanskalainen design on kyllä suosittua/tunnettua. Ei pelkästään ne muoviset, värikkäät jutskut....;)

Aamiainen oli ihanan kattava. Mehuja automaatista, monia erilaisia maitoja, ihanan suuria juustokiekkoja joista sai kivalla laitteella leikata viipaleita, makeita kahvileiväksi, sämpyjä ja näkkäreitä yms. Molempina iltoina söimme myös paikan päällä buffet-ilallisen joka oli oikein maittava. Ja iso plussa lasten omasta pöydästä josta meidän 2 kpl 9-vuotiaita haki lihapullia ym. oikein mielellään. Samoin jäde- ja hilejuoma-automaatti olivat varsin suosittuja kaikkien nuorten hotellivieraiden joukossa. Kyllä allekirjoittanutkin käväisi jäätelökoneen luona... ;)

Eli, jos lukijoissa Legolandiin menijöitä niin ko. majoitusvaihtoehtoa en voi kuin suositella! LaLandia on myös siinä parin sadan metrin päästä, joten kaikkea hauskaa löytyy lapsiperheille läheltä.

Nyt pari hassua kuvaa hassussa järjestyksessä tähän loppuun.
Mukavaa helteistä heinäkuuta kaikille, lomailut jatkuu...









Komea, avara aulatila






Pari pulloa viiniä...


Vaalea sisustus





Muhkea sänky takasi makoisat yöunet :)

2 kommenttia:

  1. Olipas kivannäköinen ja kuuloinen hotelli! Minulle on aina se aamupala sellainen mikä vaikuttaa paljon hotelli viihtyvyyteen:) Ihana on reissussa ollessa nauttia niistä aamupaloista. kun istut valmiisee pöytään, valitset mitä tahdot ja kun valikoimakin on vielä reilu niin onhan se ihanaa luxusta:) ja sitten nuo sängyt..AH!! Onhan se kiva päivän päätteeksi painaa pää pehmoiseen tyynyyn ja nukkua kunnon yöunet! Kiva kun oli noin onnistunut reissu teillä♥ Aurinkoista viikonloppua💕🌞

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli mukava hotelli kaikkine lapsiperhemukavuuksineen. Viihdyimne hienosti. 😊😊 Kaunista heinäkuun lauantaita 😍😎💕

      Poista