-

-

sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Kesälomareissu 2018: Ylöjärvi & Tampere

Meillä on takana mökkeilyä, hieman kaupungilla käyskentelyä sekä huisinhauska Särkäniemipäivä tuolla Tampereen suunnalla. Vuokramökin Ylöjärveltä löysimme netin kautta ja se olikin pala taivasta maan päällä. Oli niin rauhallista olla pienen järven rannalla vain perheen kesken (saimme kyllä vieraita :) , mutta muuten olimme oman porukan kesken). Kulutimme päivät hurjan lämpimässä järvivedessä polskien, pallopelejä pelaillen, syöden ja lisää syöden yms. Suomessa ollessa syöminen lähtee lapasesta ja riisipiirakoita, leipäjuustoa, oltermannia, kingis-puikkoja ym. ym. tulee syötyä koko ajan. ;) Vaikka Saksassa onkin ihanat jätskit (ja jäätelökahvilat), suomalainen jäde maistuu vaan niin hyvältä.

Särkänniemessä oli hikiset oltavat. ;) Oli mukavaa olla Särkänniemessä 4 vuoden tauon jälkeen ja lapset uskalsivat taas mennä uusiin laitteisiin. Varsinkin meidän neiti tuntuu olevan hurjapää, äitinsä ei enää uskalla todellakaan kaikkiin laitteisiin. :D Rannekkeet ostimme koko populalle Citymarketista ja se olikin kätevä valinta, voi vain kävellä sisään puistoon ja etsiä eka mieleinen laite ja hurjastelu voi alkaa. Ainoa probleemi oli se, kun Citymarketista saadun ohjeistuksen mukaan liimasimme rannekkeet aivan väärällä tavalla. Luulimme laittaneemme ne ihan hyvin, mutta pojan oma jäi pikkuranteeseen liian löysälle. Kun kävimme näyttämässä sitä rannekeluukulla saimme kuulla, että koko jengin rannekeet ovat päin honkia! Ystävällinen asiakaspalvelija antoi uudet rannekkeet ja kertoi, ettei marketeissa rannekkeiden myyjät ole saaneet uusia ohjeita. Eli, jos ostat etukäteen marketista Särkänniemirannekkeet muista kysellä ne UUDET ohjeet. ;)

Puistopäivä oli todella hauska ja ikimuistoinen. Ja, jos jotain muistamme on se kuuma, hikinen päivä ja tukkijoessa kastuminen (mukava virkistyminen). :)

Tampereella tuli käyskenneltyä sinne tänne ja miehen entisiä kotiseutuja (asui vuoden, pari?) ihmetellen. En tunne Tamperetta kovinkaan hyvin, kun en ole kotoisin niiltä kulmilta, mutta on aina tuntunut kivalta kaupungilta. Tulee fiilis, että kaikki tarvittava on siinä käsien ulottuvilla. Lentokentästä luontoon, ostosmahdollisuuksista järvimaisemiin jne. Pitää ottaa tavaksi vierailla kaupungissa useammin.

Särkänniemestä ei ole kovinkaan montaa kuvaa, harmi sinänsä, mutta laitetaan loppuun nämä harvat kuvat joita tuli siellä suunnalla räpsittyä.Kaunista kukkaloistoa
Sinunkin päivään! :)

2 kommenttia:

  1. Oi kun kuulosti ja näytti kivalta, ihanat kuvat! Teillä on ollut niin mukavaa mökkeilyä ja Särkänniemi on kyllä hauska paikka..siellä on iloa ja naurua riittänyt:) Kiva kun on juuri sopivasti ollut niin upeaa säätäkin! Aurinkoista alkanutta viikkoa ja mukavaa kesänjatkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on Suomen kesä antanut meille 'turisteille' parastaan. 😍😎😊 Mukavaa alkanutta viikkoa sinne 💓

      Poista