maanantai 3. kesäkuuta 2019

Pizza pollo




Sorry!
Menin mokailemaan oikein kunnolla ja kaksi postausta meni jotenkin ihan kummallisesti. Sitten hätäpäissäni ajattelematta poistin pizzapostauksen ja tässä kirjoittelen sitä nyt sitten uusiksi. :D Eilen oli illalla kivasti aikaa kirjoitella ja halusin tehdä valmiiksi kaksi postausta koska olemme saamassa vieraita Suomesta ja silloin olen paljon vähemmän koneen ääressä.

Sorry vielä kerran, että ensin postailen pizzakuvia ja sitten yht'äkkiä poistan ne! En tiedä mikä älynväläys se oli, mutta sanotaanpa, että tämä parin päivän helle on saanut pään ihan pyörälle. Toivottavasti ei ole liian helteisiä ilmoja luvassa, että Suomivieraamme pystyvät nukkumaan (meidän alakerrassa on aika lämmin vaikka pidämme kaihtimet alhaalla koko päivän aina hellepäivinä) vierashuoneessa.

Mutta pistetäänpä kuitenkin ilmoille nämä pizzakuvat ja tämä tosi hyvä resepti pohjaa varten.


Mukavaa loppuiltaa kaikille!









Kotikokkien sivuilta, KLIK!

(Tein ohjeen 1,5 x ja sain 2 pellillistä.
Saksassa hiivapaketti on muuten 42 g, kun Suomessa 50 g! :D)


25 g hiivaa
2 dl vettä
1 rkl (oliivi)öljyä
5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
0,5 tl sokeria


Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää suola ja sokeri. Lisää jauhoja vähitellen ja lopuksi öljy. Anna kohota lämpimässä paikassa!

Meidän pizzassa oli broileria, kinkkua, paprikaa, tomaattia, mozzarellaa, fetajuuston jämät sekä päälle pirskoteltu hieman oliiviöljyä sekä pizzamaustetta (valmissekoitus).





2 kommenttia:

  1. Mmm...herkullisen näköinen pizza!
    Viikonloppuna voisikin tehdä pitkästä aikaa pizzaa!😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mehukkaat tomaatit ja paprika olivat piste i:n päällä! Ja kaupan luomutomaattikastike (tmv.) oli hyvä pohjalla. :) Mukavaa torstaita sinne! :)

      Poista