keskiviikko 28. kesäkuuta 2023

Keskiviikko-terveiset!

Mitä kuuluu? :)

Tänään ei tule ruokapostauksia eikä reseptejä vaan kirjoittelen kuulumisista sekä kesätapahtumista. Tällä viikolla olen auttanut ystävääni. Hän osti miehensä kanssa omakotitalon tässä keväällä ja tällä hetkellä siellä on kova tohina päällä. Takapihalla uurastaa ahkeria tyyppejä terassin laatoituksen parissa ja sisällä muutama maalari. Kylpyhuonekin tulee uusiutumaan ja monta muuta paikkaa. Hän ei halunnut kivuta ullakolle yksin ja kantaa painavia tavaroita sieltä alas, vaan pyysi minut avuksi. Saimme yhteisvoimin monta laatikollista alakertaan. Heille tulee varmasti todella upea koti! Tupareita odotellessa...

Tällä viikolla minulla on tiedossa töitä ja olen vasta-alkaja niin aina vähän jännittää. Mutta hyvin se menee. Mennään päivä kerrallaan. Eikö jännitys ole ihan hyvä asia? Toisinaan. 

Lapsilla oli tällä viikolla koulun retki ja kommenteista päätellen oli mennyt tosi hyvin. Ja toinen saapui kotiin pusero likaisena joten kai sekin on ihan hyvä merkki. (On ainakin puuhailtu paljon!) Synttäreitäkin juhlimme pian ja kaverit on jo kutsuttu. Tänä vuonna juhlat ovat hyvin pienet ja vain parhaat kamut ovat tulossa.

Ensi viikolla tapaan niin erästä ystävätärtä joka on muuttamassa pois Saksasta kuin myös minun mukavia kollegoita vapaaehtoistöistäni. Kollegoiden kanssa juhlistamme synttäripäivää ja olen varma, että ostamme yhdessä lahjakortin. Se on mielestäni hyvin saksalainen (?) tapa ja hyvä tapa onkin. 

Saksasta poismuuttavalle voisin ostaa jonkun pienen lahjan, mitä se voisi olla? Saksalaista suklaata ja skumppaa? Siitä ei jää kyllä mitään muistoa. Hänen kanssaan olen tehnyt yhden saksan kurssin....noin 8 vuotta sitten. Muistan sen, että kurssin lopulla hän oli raskaana. Ja tänä päivänä hänellä on kaksi poikaa. :)


Kesälomaa Suomessa odotellessa! Tiedossa on ainakin nelikymppiset sekä valmistujaiskemut, eli juhlaa tiedossa! Eli matkalaukkuun pitää pakata vähintään kaksi mekkoa! Mitä kuuluu sinun viikkosi?

2 kommenttia:

  1. Tässä tulee muutama ehdotus lähtiäismuistoksi, vaikka en tunne teitä henkilökohtaisesti. Pieni kynttilälyhty/ Teelichtglas voisi muistuttaa sydäntä lämmittävästä ystävyydestä, kahvimuki yhteisistä kahvihetkistä, olutlasi/tuoppi ja cd hauskoista juhlista. Muistoksi saksan kurssista saattaisi sopia vaikka Angela Bohnin kirja "Wem die Deutschstunde schlägt" (löytyy Amazonista). Angela Bohn opettaa saksaa ja on kirjoittanut oppilailleen useita taskukirjoja , jotka ovat saatavilla myös äänikirjoina Amazonista. Erokyynelten kuivaamiseen löytyy Amazonilta myös elegantteja pitsireunaisia kangasnenäliinoja. Eleganttiin iltalaukkuun kuuluu elegantti nenäliina, ei pakka paperinenäliinoja. Jäi ikuiseksi arvoitukseksi, kumpia kuningatar Elisabetilla oli käsilaukussaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihania ehdotuksia! Kiitos Katriina!🌺❤️ Mukavaa viikonloppua sinulle. 🌞

      Poista