sunnuntai 4. kesäkuuta 2023

Tonnikala-pastasalaatti
















Heippa hei! Mitä kuului sinun viikonloppuusi? Onko kesä jo saapunut vai pitääkö odotella juhannukseen asti? Olen kyllä saanut lukuisia viestejä Suomesta, että ei ole ollut kovin lämmin. Mitä on luvassa ensi viikkoon? Meillä on ollut reilut 20 astetta tällä viikolla ja auringossa on tuntunut jo hyvinkin lämpimältä. Maauimalassa uiminen on jatkunut tälläkin viikolla ja taidamme olla jo ihan vakioasiakkaita. ;) Tänään meidän lisäksemme uimassa oli iso liuta auringonpalvojia ja vesileikeistä pitäviä. Monet ottivat myös valokuvia sekä videoita uima-altaalla, enkä ole kyllä oikein varma onko se suotavaa...Uimavalvoja ei huomannut tilannetta, mutta ehkä siitä joskus tulee sanomista. Ehkä meidän perhe näkyy polskivan jonkun ventovieraan Tiktok-videossa. :D

Viikonloppuun on siis kuulunut uimista, aurinkoa, vaahtokarkkien paahtamista (uudella pienellä grillillä siis) ja olemme hoitaneet parvekkeen kukkia. Huomenna taas kouluun, töihin sekä vapaaehtoistöihin.

Kuvassa loppuviikon iltaruoka; tonnikalasalaatti. Pastasalaatti on kelpo eväs töihin tai nälkäisenä kotiin tultaessa on nopea ahmaista kulhollinen poskeen! :)




Mukavaa loppuiltaa!

 


P.s. Keitetty pasta, tonnikalaa öljyssä, oranssia paprikaa, kevätsipulia, tilliä, tomaattia, sitruunamehua, sitruunapippuria, oliiviöljyä, sormisuolaa sekä mustapippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti