perjantai 6. syyskuuta 2024

Perjantai-illan salaatti ja ruusut

Moikka, mitä sun perjantaihin kuuluu? 

Minä olen vienyt toisen lapsista harrastuksiin ja kotimatkalla käväisimme kahdestaan kaupassa. On muuten hirmuhauskaa käydä jossain kahden kesken vain toisen kaksosen kanssa. Ei siinä etteikö olisi hirmuihanaa viettää aikaa kummankin kanssa, mutta se on sitä arkista laatuaikaa. Se, että kävelee toisen kanssa lähikauppaan ostamaan koko perheelle karkkia tai toisen kanssa möllöttää sohvalla vieretysten hömppäsarjaa katsellen, se on mukavaa laatuaikaa josta tykkään tosi paljon. Olemme kyllä paljon kolmestaan, miehen matkustaessa toisinaan työn perässä, joten se kahdestaan olo tulee myös ihan tarpeeseen.

Pitkän hellejakson jälkeen sataa hieman ja voi, että se tekee kyllä hyvää! Viikko toisensa perään olen ollut aamusta iltaan hikinen ja toissapäivänä huomasin töissä ollessani, että silmämeikit olivat levinneet minne lie. Olin varmasti ollut aika näyttävä näky! Heh. Mutta nyt hieman raikkaampi fiilis. Niin itsellä kuin tuolla ulkona.

Pinkit, muhkeat ruusut maljakkoon, salaattikuppi käteen ja sohvalle lasten kanssa. Mies tulee myöhemmin kotiin. Mukavaa viikonloppua!











salaattisekoitus
kurkku
salaattijuusto
mozzarella
broileri
porkkanaraaste
mansikat
balsamico


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti