maanantai 9. syyskuuta 2024

Syksyn ekat kurpitsakoristeet

 




















Syyskuussa vielä mennään ja lämmintäkin on vielä. Tänään on ollut kyllä lämpötilan puolesta ihan mukavaa, mutta kovin harmaata kuitenkin. Ehkä kohta ropisee vettä taivaalta. Nämä söpöt puiset (1 € ja 2 €) suorastaan kutsuivat minun nimeä marketissa ja oli ostettava. Onhan meillä aika paljon syksy- ja Halloween -koristeita, mutta vuosien varrella on ainakin parit keraamiset menneet rikki. Nämä puiset eivät mene. Se on plussaa. Ruokakaupan oranssit ruusut olivat nuutuneita ja nämä keltaiset paljon pirteämpiä. Olisin ostanut edellä mainittuja, jos olisivat näytäneet paremmilta. Morsiusharso on suloista ja hentoa.

Tähän viikkoon kuuluu aika paljon kaikkea. On töitä, on vapaaehtoistöitä, yhteistä lounasta kaverien kanssa, toisen lapsen ortopedi-aika...ja mitäköhän vielä? Kalenteri on aina toisinaan aika täynnä. Mutta illalla kotiin tullessa voi ihailla ruusuja ja möllöttää sohvalla teekupin kanssa. Olen aivan koukussa vanhaan tv-sarjaan nimeltä Mentalisti. Olen katsonut sitä nyt joka ilta jakson tai pari. Kun se aikanaan tuli telkkarista, en katsonut jakson jaksoa. Kaikenmaailman rikossarjat ja poliisietsivätjutut ovat minun lemppareita.


Mukavaa alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

  1. Minäkin ostin juuri tänään syksyn sävyisiä ruusuja :) hauska sattuma, minulla on myös samanlainen lasimaljakkokin! Tosin pidän siinä tekokimppuani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Maljakon olen saanut monta vuotta sitten enoltani joka oli muuttamassa ja he halusivat päästä tavaroistaan eroon. Minä metsästin aarteiden joukosta mm. tämän. :)

      Poista
  2. Haluan pitää vielä kesästä kiinni ja nauttia siitä, enkä siirtyä syksyyn, vaikka viininkorjuu on alkanut ja kurpitsat ja joulupiparkakut tulevat vähitellen kuin kauppoihin. Saksalaisethan tekevät ja syövät pikkuleipiä vain adventtiaikana ja jouluna. Toisia ärsyttää se, että joulupiparit tulevat jo syyskuussa, mutta toiset ostavat. Halloweenia en juhli tai koristele. Seuraava onkin sitten Nikolauksen päivä ja valmistelen vähitellen seitsemälle lapsenlapselleni jotakin pientä kivaa (mm. puutonttuja) eikä vain suklaata. Suomen itsenäisyyspäivä sattuu Nikolauksen kanssa samalle päivälle, mutta sytytän vain itselleni kynttilän. Ns. linnan juhlat TV:ssä eivät minua kiinnosta.

    VastaaPoista
  3. Joulupiparit ja - suklaat ovat jo vallanneet kauppojen hyllyt! Joka vuosi hymyilyttää nähdä jouluherkut vaikka ulkona saattaisi olla +30 lämpöä. Kaupat varustautuvat jo varhain joulusesonkiin. Niin täällä kuin Suomessa. :) Mukavaa keskiviikko sinulle! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania nuo keltaiset ruusut ♡ hyvää syksyä Sinulle ♡

    VastaaPoista