Aina ei huvita väsätä uunipellillistä pannaria. Vaikka pannari hyvää onkin ja maistuu tässä perheessä, usein sitä kuitenkin jää seuraavaan päivään. Omaan suuhun tuore, lämmin pannari on parasta, joten ratkaisuksi käy pienempi pannari. Hurjan helppoa. ;)
Aina ei myöskään huvita tiskata uunipeltiä johon on tarttunut
pannaritaikinaa tai sitten kotoa ei ehkä löydy leivinpaperia.
Omasta kaapistani löytyy pyöreä silikoninen kakkuvuoka ja tämä
on tullut käyttöön pannukakkua tehdessäni. N. 5 dl taikina
mahtuu mainiosti vuokaan (koosta riippuen) tai sitten kaksi ohuempaa
lättyä. Paistuu sukkelaan ja häviää äkkiä parempin suihin.
Silikonista vuokaa ei tarvitse (voi toki) voidella ja on uunipeltiin
verrattuna erittäin helppohoitoinen pikkukapistus. :)
Meillä syötiin pannaria sunnuntain kunniaksi!
Mitäs teillä?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti