sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Pieni pyöreä pannari




Aina ei huvita väsätä uunipellillistä pannaria. Vaikka pannari hyvää onkin ja maistuu tässä perheessä, usein sitä kuitenkin jää seuraavaan päivään. Omaan suuhun tuore, lämmin pannari on parasta, joten ratkaisuksi käy pienempi pannari. Hurjan helppoa. ;)

Aina ei myöskään huvita tiskata uunipeltiä johon on tarttunut 
pannaritaikinaa tai sitten kotoa ei ehkä löydy leivinpaperia.
Omasta kaapistani löytyy pyöreä silikoninen kakkuvuoka ja tämä 
on tullut käyttöön pannukakkua tehdessäni. N. 5 dl taikina 
mahtuu mainiosti vuokaan (koosta riippuen) tai sitten kaksi ohuempaa
lättyä. Paistuu sukkelaan ja häviää äkkiä parempin suihin.
Silikonista vuokaa ei tarvitse (voi toki) voidella ja on uunipeltiin 
verrattuna erittäin helppohoitoinen pikkukapistus. :)


Meillä syötiin pannaria sunnuntain kunniaksi!
Mitäs teillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti