maanantai 12. tammikuuta 2015

Kevään merkki

....kevät ei ole vielä nurkan takanakaan, mutta silti on kevät mielessä. Keväällä on tiedossa reissua, vieraita sekä toki lämpimämpää (*fingers crossed* ;)).

Mutta tulppaanien osto on selvä kevään merkki! Joten siksi kukkakaupasta kotiin lähti nippu.
Tuulee, sataa, tulee, sataa. Lämpötilat ovat pysyneet noin 10 asteessa, mutta muuten tammikuu ei ole ollut suosiollinen meidän suunnalla. Tulisi nyt vähän lunta, että saataisiin nauttia täälläkin valkoisesta maisemasta. Suomessa emme kerinneet nauttia lumesta kuin pari päivää, jäi hiihdot kahteen kertaan...kovasti lapset vielä loman lopulla kyselivät, että onko sitä lunta tulossa. Pitää nyt vaan odottaa kärsivällisesti ensi talveen tai sitten toivoa lumipilviä ja kylmempää säätä meillekin.

Kumpparit ovat kovaa valuuttaa, paksuja talvikengiä (omassa kaapissa lojuu ruskeat Uggit, tiedän, monen mielestä kamalat sämpylät itse tykkään niistä kovasti -kovalla pakkasella.) ei tarvitse käyttää joka päivä. Pihaleikeissä fleece-/villatakki kera sadetakin on paljon kätevämpi combo. Mutta ehkä me saamme nauttia vielä lumiukkojen tekemisestä, mistäs sitä tietää. Jäämme odottamaan. :)

Harrastukset on polkaistu käyntiin tämän vuoden osalta ja normiarki on virallisesti alkanut!Sadeterkuin!

2 kommenttia:

  1. Paljonko siellä tulppaanit maksoi :) Täälä oli tarjous, että 15 kpl sai 5,99€ ja lunta tulee taivaan täydeltä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, mitäköhän ne oli...kuitenkin, jos olisin ostanut 'perusmarketista' olisi kustantanut n. 2 €, mutta kukkakaupassa hiukan kalliimpaa. Tästä lähikukkakaupasta ostan useimmiten. :)

      Poista