lauantai 21. helmikuuta 2015

Kevät näkyy olohuoneessa
Olen kai kynttilähullu, kun pitkän kynttilänpoltto-sesonginkin jälkeen on välttämättä ostettava kevään värisiä rustiikkikynttilöitä (DM:stä eurolla?). Ehkä minulla on jonkin asteinen riippuvuus...noh, vakavaa tahi ei, tykkään tunnelmoida. Ehkä kukat kuuluvat siihen samaan ryhmään kynttilöiden kanssa. Helppoa ja edullista kodin ilmeen päivittämistä. Niin kertakäyttökulttuuri ihminen en ole, että kahden vuoden välein vaihtaisin sohvan ja sängyn. Kyllä niiden itse valittujen suurempien sisustusratkaisujen on kestettävä ajan hammasta. Vaikka kaupassa sitruunankeltainen samettisohva kera vihreiden pilkkujen näyttäisi vaikka kuinka sisustuslehden sivulta napatulta, ehkä parempi jättääkin sinne lehden sivuille. ;)

Ja sohvasta puheen ollen, se pitäisi oikeastaan vaihtaa....noh, siitä myöhemmin. Mutta sanotaanko näin, että n. 5 vuotias Iskun sohvamme ei ole jaksanut vanhempien selän takana tapahtunutta hyppimistä niin paljon kuin olisimme toivoneet...Täytyy myöntää, että keittiön jatkettava pöytämme on hätävararatkaisu. Muuttaessamme tähän kotiin aiemmasta, paljon suuremmasta (myös keittiö oli paljon tilavampi) kodista 8 hengen pöytämme ei tullut enää kysymykseen. Edellisessä kodissa 'emme tarvinneet' erillistä ruokailutilaa/-huonetta koska keittiö toimi niin oman perheen kuin vieraiden kestitsemistä varten. Nyt meillä on ns. Wintergarten puoliksi lämmin, suuri huone jossa voi illallistaa isommalla porukalla ja jossa mm. ison pöydän ääressä mukava pelata lauta-/korttipelejä. ;)

Kun viime kesän ja syksyn aikana maalailin tilaa valkeaksi en osannut arvata kuinka kiva siitä tulisi! Pieni maalimäärä tekee ihmeitä.


Mukavaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti