perjantai 30. lokakuuta 2015

Kiva perjantai

Tänään on kiva päivä, kiva aloittaa viikonloppu nimittäin syntymäpäiväjuhlilla. Brasilaisen ystävättären toinen lapsi täyttää vuoden, pientä kullannuppua lähdetään juhlimaan iltapäivällä. Synttärijuhlat ja muut juhlathan ovat aina kiva piristysruiske harmaaseen syksyyn. Meillä kyllä tällä hetkellä aurinko pilkottaa hieman pilvien lomasta ja päivästä on vissiin tulossa suht aurinkoinen. Pienet piristysruiskeet eli synttärit ovat kivoja. ;)


Lähdetään lasten kanssa keskenään juhlimaan, kun mies tietenkin töissä, mutta illalla tapaamme sitten iskän ravintolassa. Nimittäin viikonloppuun sattuu myös yksi vähän keljumpi juttu. Eräs tuttava pariskuntamme muuttaa sunnuntaina pois kaupungista. Pariskunnnan tämä mies on mieheni työkaveri ja hänen vaimostaan on taas tullut hyvä ystäväni. Lapset ovat myös ottaneet tämän mieheni työkaverin 'kaverikseen', tulevat niin hienosti juttuun keskenään. Luulen, että 6-vuotiaiden silmissä, iloisesti mukana leikkivä vajaa nelikymppinen on myös lapsi. :) Tapaamme vielä viimeisen kerran tänään läheisessä ravintolassa jossa käymme syömässä yhdessä illallisen. Ostin ystättärelle pienen läksiäislahjan (mm. avaimenperä jossa oli suojelusenkeli).


Viimeistä syyslomapäivää vietetään (lapsilla oli siis kaksi viikkoa syyslomaa) ja maanantaina alkaa taas tiukka kouluaherrus! Mutta tänään tai itseasiassa juuri tällä hetkellä on lapsilla jännät paikat. Ovat nimittäin omassa vanhassa päiväkodissa. Kaikille vanhoille päiväkotilapsille, nykyisille ekoille tuli kutsu tulla päiväkotiin muutamaksi tunniksi näkemään vanhoja tuttujaan sekä kertomaan kouluelämästä. Tätä päivää on kuulkaa odotettu kuin kuuta nousevaa ja klo 8 olivat valmiina lähtöön vaikka kutsussa luki, että tapahtuma on klo 9 alkaen.... ;)
Tällaisen ihanuuden kaappasin mukaani ruokakaupasta eilen....
pakko varmaan ostaa vielä Kinder-kalenteri (tai oikeasti Milka...tai molemmat ;))
ettei aamuisin tarvi miehen kanssa kinastella kumpi saa suklaan. :D

Lapsille voisi ostaa Playmobil-kalenterit, olivat todella mieluisat jo
pari vuotta sitten.

Mukavaa viikonloppua, 
synttärikuvia on varmasti tulossa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti