torstai 15. lokakuuta 2015

Lihapullakastike


Kun näin Lidlin kylmäaltaassa valmiita lihapyöryköitä oli illallinen päätetty sillä sekunnilla. Pyörykät olivat siis raakoja, eivätkä sisältäneet mitään muuta kuin nauta-sikajauhelihaa. Helppo homma tehdä melkein mitä vain.








Ensin kuullotin pannulla yhden sipulin sekä valkosipulia öljyssä.
Pilkoin puolikkaan paprikan sekä kokonaisen kesäkurpitsan joukkoon 
ja annoin kasvisten pehmetä.

Heitin sekaan pyörykät ja maustoin pippurisekoituksella.
Annoin pyöryköiden ruskistua.

Edellispäivältä oli jäänyt yli puoli purkkia paseerattua tomaattia 
lisäsin sen pannulle sekä 1 pakkauksen maustettua tomaattimurskaa.

Maustoin suolalla, sokerilla sekä kuivatulla basilikalla ja 
pizzamausteella.

Kylkeen täysjyvämakaronia sekä annoksen pinnalle loraus 
oliiviöljyä sekä parmesanilastuja.





Ruoka oli maittavaa ja täyttävää syksyistä ruokaa, lapsille sekä 
aikuisille maistui...Ja kaikki lähti vaan niistä aamulla ruokakaupasta 
bongatuista palleroista....



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti