maanantai 7. joulukuuta 2015

Kenkäostokset

Täällä meilläpäin on yksi parhaimmista kenkäkaupoista ikinä! Paikan merkkivalikoima on suuri (hinnat kulkevat laidasta laitaan, mutta ökykalliita merkkejä ei ole) ja koska liikkeessä kengät ovat aseteltuna koon mukaisesti, osaat harppoa liikkeeseen juuri oikeasta ovesta. Liike on nimittäin valtavan suuri! Kuin Citymarket konsanaan, mutta pelkästään kengille. ;) Kun olet menossa etsimään miesten tai lasten kenkiä astut sisään toisesta päädystä, kun kokosi on yleinen 38 kuljet keskiovista ja, jos omaat hieman isomman koon tai aiot katsella ale-valikoimaa käytät sitä ovea toisessa laidassa. Harpot oman kokosi luo ja alat sovittamaan!

Minä olen ostanut liikkeestä itselleni kuudet (?) kengät. Ja tänään ostin sitten kahdet....ja ettei tunnu, että olen aivan kenkäholisti (mitä en mielestäni ole, kovasti toivoisin kyllä omistavani vaikka sadat jalkineet ;)), olen laittamassa kierrätykseen kahdet kengät. Toiset itseasiassa ovat liikkeestä ostetut....mutta en ole vaan koskaan osannut käyttää talvitennareita ja kivat kengät ovat jääneet hyllylle notkumaan. Toiset kierrätykseen päätyvät kengät ovat ikivanhat nilkkurit. Ne eivät ole missään välissä tuntuneet kovin mukavilta jalassa. Eivät edes ole hirmukorkeat, mutta joku siinä on, että päkiät ovat heti hellänä pienenkin kävelyn jäljjiltä.

Puhtaat kengät sohvalla, heh!

Ja mikäänhän ei ole niin tyhmää kuin omistaa huonot kengät. :) Mieluummin kahdet superhyvät kuin 10 sinne päin.


Nämä kummatkin löysin sieltä alepuolelta ja maksoin kengistäni noin 79 euroa yhteensä! Toisen kengän alkuperäinen hinta oli 80 € ja toisen 90 €! Kummatkin ovat nahkaa ja tuntuvat jalassa tosi mukavilta sekä tukevilta. Mies saa hoitaa jalkineiden lankkauksen. (Lankkasi aiemmin kaikki talosta löytyneet kengät lasten avustuksella, pihalla tuulessa ja tuiskeessa. :))
in real life kengät ovat hieman tummemmat :)

Seuraavaksi postaan itsenäisyyspäivän herkuistamme. :)

4 kommenttia:

 1. Mikä tuo hyvä kenkäkauppa on? Tai osaatko suositella jotain kenkämerkkiä, joka ei olisi kovin kallis, mutta silti kestävä? Tai siis itselläni on tosi huonoa kokemusta esimerkiksi Schuhcenterin kengistä, nopeimmillaan lapsilla sieltä ostetut ovat hajonneet kahdessa viikossa ja itsellänikään eivät tuppaa kahta kuukautta pidempään kestämään :( Deichmannista olen toistaiseksi saanut parempaa laatua. Lapsille olen tykännyt Elefantenin kengistä, saappaissa ja talvikengissä. Ballerinoissa olen tykäännyt St Oliverista ja sandaaleissa Ecco on hyvä. Mutta muuten osittain (lapsille) kengät ostetaan edelleen Suomesta, sillä Vikingin kenkiä voittanutta en ole vielä löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! :) Olen ostanut kerran lapsille kengät, talveksi Schuhcenteristä. Olivat hyvänhintaiset goretexit, merkkiä en muista. Mutta Olen kanssasi samaa mieltä, että Deichmannissa tuntuisi olevan parempi laatu. Esimerkiksi lapsille kevääksi lenkkarit/tennarit Deichmannista maksaa vain reilun pari kymppiä (Nike, Adidas). Mutta ovat nuo kaksi kyllä sellaisia kivien potkijoita, että ei ne kengät vaan kestä! :D Kärjet menevät hetkessä hurjan näköisiksi, mutta ei menevien lasten kengistä voi oikein muuta olettaa. ;) Mies ehdotti myös, että Suomi-lomalla hankitaan lapsille lämpimät kengät. :) Aikuisten kengistä voin nyt muutaman päivän käytön jälkeen suositella Caprice-merkkiä. Unelmanpehmeää nahkaa, tuntuu kivalta jalassa, korko tuntuu joustavan (ei ehkä oikeasti niin tee...) ja jotenkin kaikinpuolin ovat hyvät. Tykkään myös, että nilkkureiden vetoketju on kunnollinen. Inhoan, kun takeissa ja ym. menee ensimmäiseksi vetskarit tuusan nuuskaksi. :/

   Poista
  2. Pakko mainita tähän, että meillä potkupyöräily pilasi aiemmin nopeasti kaikki lasten kengät (kärjet). Nyt on kuopuskin siirtynyt pelkästään polkupyörään, niin kengätkin kestää paremmin.

   Poista
  3. Se on totta. :) Meilläkin ennen fillarointia ipanat kulkivat Puky'illa. Poika on meillä kovempi menemään, mutta onneksi ymmärtää nykyään sen, että takapihalle mennään huonolla ilmalla kumppareissa eikä pilata muita kenkiä. :) (Ja toki kumpikin haluaa hypätä jokaiseen rutalätäkköön...)

   Poista