keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Nuhanenän terkut

Pieni nuha äityi sitten pahemmaksi ja nyt makaan Suomen majapaikkamme sängyssä...mies sai lähteä lasten kanssa keskenään kaupungille hoitamaan lasten passikuvia ja passihakemuksia. Vaikka en usko kuumetta olevan paljoa, en halunnut lähteä poliisiasemalle yskimään ja kylmään autoon istumaan. Ei hyvä idea!

Veljeni perheineen kävi kahvittelemassa ja he lähtivät kotimatkalle samaan aikaan, kun mies lasten kanssa asioille. Hetken päästä kuulin taas auton äänen ja mies oli lapsineen pihalla. Auto jota saimme käyttää lomamme ajan (kun yleensä tulemme omalla autolla Suomeen, tällä kertaa laina-auto) oli mennyt rikki! (Älkää kysykö mikä siihen tuli, ajan erittäin sujuvasti, mutta korjaushommia en hallitse!) Mieheni oli onneksi saanut veljeni kiinni ja hän vei kolmikon passikuvaukseen. Kun poliisiasemalla on sovittu aika ei ole kiva missata sitä...pitkä odotus lasten kanssa ei ole herkkua. ;)

Muuten loma ollut oikein mukava ja rentouttava, inhottava vaan, kun nuhainen olo muuttui kovemmaksi flunssaksi! On kyllä ollut aika kylmä, joten olin alttiina flunssan iskemiseen. Lapsille hankimme Reiman ja Kuoman kengät Prismasta sekä lämpimät talvihansikkaat KappAhlista. Ovat todella nauttineet ulkona leikkimisestä vaikka lumi ollut vain ajatuksissa. Ehkä kerkiämme vielä hiukan luntakin nähdä. :)

Perhekuvia en jaa blogini puolella, mutta jouluisia kuvia löytyy mieheni kännykästä, mm. kävimme kahvittelemassa sukulaisten luona ja sain luvan jakaa kahvipöytäkuvia blogissani. :)
Köh, köh,
blogi palaa ruotuun,
kunhan röhä hieman hellittää! :)


2 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Itsellänikin on ollut viimeaikoina hieman flunssainen olo, mutta vielä ei ole tauti saanut yliotetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Tänään ollut jo selkeästi parempi oli. Piiiiiitkät yöunet sekä c-vitamiini yliannostua ovat tehonneet. Pitää ottaa vielä rennosti. :)

   Poista