Viikko sitten leivoin näitä kuvissa olevia banaani-tummasuklaamuffineita kirsikkakoristein.
Nyt en löydä millään enää sivua/linkkiä josta reseptin ongin, mutta laitetaan tähän linkiksi
tämä Myllyn Paras -ohje. Tämä resepti kuulostaa hyvin samalta kuin se mitä itse käytin.
Banaani antaa ihanaa kosteutta ja makeuttakin taikinaan ja ne mustuneet banskut
on kiva käyttää juurikin leivontaan.
Koska kotoa ei löytynyt kuorrutukseen tarvittavia ainesosia, oli
koristelu hyvinkin yksinkertainen; italialaisia kirsikoita! :)
Ohje, Myllyn Paras, KLIK!
Ihanan näköisiä muffinseja!
VastaaPoistaKiitos paljon :) Muffineita on kiva leipoa...lapset kiittää ;)
PoistaHerkullisia ja niin saksalainen koristelu! T.Maija Myrskyluodolta
VastaaPoistaHelppo, hyvä koristelutekniikka: kokonaiset marjat 😊😋
Poista