tiistai 6. kesäkuuta 2017

Banaani-suklaamuffinit















Viikko sitten leivoin näitä kuvissa olevia banaani-tummasuklaamuffineita kirsikkakoristein. 
Nyt en löydä millään enää sivua/linkkiä josta reseptin ongin, mutta laitetaan tähän linkiksi 
tämä Myllyn Paras -ohje. Tämä resepti kuulostaa hyvin samalta kuin se mitä itse käytin. 
Banaani antaa ihanaa kosteutta ja makeuttakin taikinaan ja ne mustuneet banskut 
on kiva käyttää juurikin leivontaan. 

Koska kotoa ei löytynyt kuorrutukseen tarvittavia ainesosia, oli
koristelu hyvinkin yksinkertainen; italialaisia kirsikoita! :)



Ohje, Myllyn Paras, KLIK!










Loppuviikosta pitääkin leipoa jotakin, vieraita varten...



Vielä pitää keksiä, että mitä leipoisi.
(Tai minulla on se pikkupiiras-idea jo valmiina, mutta niiden 
oheen vielä jotakin lisäksi!)

:)

4 kommenttia: