torstai 8. kesäkuuta 2017

Bath & Body





Koska omistan usemman bodylotionin ja käytän sitä vain muutaman kerran viikossa (joskus käytän vain jalka- ja käsirasvoja, enkä ollenkaan kokovartalolle tarkoitettuja tuotteita pitkään aikaan) tätä ihanaa Nina Riccin bodylotionia on vielä jäljellä. Sain tuubin lahjaksi babyshowereilta viime kesänä ja paketin mukana tuli saman tuoksun pieni matkakokohajuvesi. Nyt pitää ottaa itseään niskasta ja käyttää purkki loppuun, mikään ei ole niin kamalaa kuin aiemmin ihanalta tuoksunut tuote joka muuttuu ihan eltaantuneeksi...no, no, en suosittele. Tämä 'Nina' -tuoksu on hyvin huumaava ja naisellinen.






Äitini tykkää lahjoa minua ja nämä etualalla olevat purkit sain häneltä lahjaksi. Hänellä on tuttu Oriflame-edustaja ja saa hän Avonin esitteenkin aika ajoin ja tilailee sieltäkin. 

Joskus tuotteita on kiva ostaa suloisen pakkauksen takia (esim. tuo taka-alalla oleva body lotion), mutta toisaalta pitää ostaa järjellä, vain sitä mitä tarvitsee ja sopii itselleen. 

Tänään ollutkin kuntosalipäivän takia meikitön päivä. Voisikin illalla laittaa naamiot ja käyttää vaikkapa tuo Nina pois. On siinä niin ihana tuoksu. *nuuskutus*


Tällainen pikkupostaus tähän väliin, 
mukavaa torstaita!
Tuulisin terveisin, A

2 kommenttia:

  1. Ihanan tuokuisia voiteita on niin mukava käyttää! T.Maija Myrskyluodolta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuoksu on monta kertaa se ykköskriteeri voiteita ym. ostaessa, heh!! 😉😉

      Poista