Pieni, 2,5 dl taikina, ilman kananmunaa ja kuivahiivalla. Paaaaljon enemmän voita
kuin resepti sanoo (silmämääräinen mittaus :;)) ja iso loraus kardemummaa tuubista!
Mutta maistuipa pellillinen korvapuusteja hyvältä, ei siis riittänyt pakkaseen asti.
Ensi leivontakerralla sitten puolen litran tai jopa litran taikina, että saadaan enemmän
herkkuja kahvin/teen kera. En osaa oikein sanoa eroa kananmunattoman tai kananmunallisen
taikinan välillä, koska taikina varmasti muutenkin käyttäytyi eri lailla, kun sitä voita lorahti
oikein kunnolla. :D Mutta pahempia eivät olleet ainakaan, heh, sen voin taata. ;) Eli
ensi kerralla on ihan makukysymys onko kananmunia vai ei, mutta tuorehiivasta tykkään
enemmän. En tiedä, kai se on vain makuasia. Toki monesti leivon sämpylöitäkin kuivahiivan
kanssa ja oikein herkullisia tulee ja taikina nousee hienosti. :)
Pullavaa tiistaita kaikille tasapuolisesti,
kumpa olisikin vielä korvapuusteja teen kera...Ei ole ei.
Se tietää sitten sitä, että viikonloppuna voisi leipoa tai
loppuviikosta!
Enpä muista, koska olisin korvapuusteja leiponut! Nam!
VastaaPoistaPullantuoksuista viikon jatkoa!
Pullan tai muun leivonnaisen tuoksuista viikkoa sinullekin 😊😊💕
Poista