sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Oranssit oksatKirkkaanoranssit oksat ostin kukkakaupasta ihan extempore. En oikein tiedä vielä millaiseen tarkoitukseen parin euron ostos tulee, mutta jonnekin kuitenkin. Toki olisin voinut ostaa spraymaalin rautakaupasta ja etsiä oksan pihalta, mutta näin oli paljon helpompi! :D

Oranssin kaverina on yksi pähkinäpuunoksa joka on edellisen kodin pihalta napsaistu. Ja oksassa roikkuu koriste jonka olen saanut kreikkalaiselta hyvältä ystävältä onnea tuomaan. Siitä, kun saisi jotenkin rintakorun niin olisi kaunis sellaisenakin.


Tänään ollaan uitu ja syöty illalla hampurilaisia! Lasten kaverikin oli kylässä ja muuten ollaan kotoiltu. Ulkona vihmonut sadetta niskaan ja tuuli on tuivertanut navakasti. Kaveriparka oli vielä fillarilla liikenteessä, mutta onneksi hänellä oli lyhyt matka kotiin. Meitä ei ole muuten kyllä tänään ulos saanut. Aamupäivästä, uimisen jälkeen, allekirjoittaneella oli aivan jäätävä päänsärky ja sen johdosta ruoanlaitot päivällä jäi tyystin miehen vastuulle. Minä joka en ole koskaan 'osannut' nukkua päiväunia nukkui sohvalla vällyjen alla varmasti puolitoista tuntia. En tiedä mikä laukaisi päänsäryn, mutta oli kyllä aikamoinen...onneksi kuitenkin aamulla oli kaikki ok ja pääsimme koko popula polskimaan oman kaupungin uimahalliin. Poika uskaltaa jo hypätä kolmesta metristä ja tyttö hyppelee hyppylaudalta, aikamoisia vesipetoja. Äiti polskii ihan lungisti vain ees ja taas, ilman mitään pomppuja ja hyppyjä! :D

Tytär oli eilen syntymäpäiväjuhlissa jotka järjestettiin ulkona! Kulkivat ympäriinsä kärryä vedellen (kärryssä herkut ja juomat sekä oheistavarat) ja olivat olleet mm. läheisellä leikkikentällä. Sainkin juhlijoista ihania kuvia jälkikäteen. Pojallakin oli jännä päivä, kun koko luokka yöpyi koululla. Olivat lukeneet paljon satuja, katsoneet Tähkäpää-filmin, paistaneet vohveleita yms. Kunpa minutkin olisi kutsuttu. ;)


Ihanaa loppuiltaa ja hyvää yötä.
<3


4 kommenttia:

 1. Kivan pirteät oksat!
  Voi että, päänsärky on vihonviimeistä. Onneksi meni ohi. Uiminen taas on kivaa. Kiva, kun lapset oppivat taitaviksi uimareiksi. Se on niin tärkeä taito.
  Kiva idea synttäreitten viettoon. Täytyy pistää korvantaakse ja kertoa eteenpäin lasten perheille, kun taas miettivät omien lastensa synttäreitten viettoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikein hauska idea! Ja lapsilla näytti olevan hauskaa. :) Saattoi heillä olla musiikkiakin mukana ja päivänsankarin äiti, isä ja isosisko toimivat lapsikatraan viihdyttäjinä leikkikentällä yms. Kutsussa oli mainittu, että pitää pukeutua lämpimästi. :) Tämä päivä on onneksi alkanut päänsärkyä ja toivotaan ettei ihan samanlaista päänsärkykohtausta ole pian tulossa...

   Kaikkea hyvää sinne :)

   Poista
 2. Uidessa voi mennä niskat jumiin, kun joutuu kannattelemaan päätä vedenpinnalla. Ainakin, jos ui "mummotyylillä" kuten minä. ;) Nestehukka saattaa myös iskeä urheillessa. Mutta hyvä, että meni levolla ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun uimistyyli on just se 'mummo'. 😉 Sen tähden on pakko toisinaan rentouttaa niska ja kellun menemään ja lapset ihmettelevät. 😀 Lähiaikoina saan useammin päänsäryn, uskoisin, että niskat vaan niin jumissa.

   Poista