perjantai 28. elokuuta 2020

Siisti keittiö

Koska meillä on avokeittiö on vieläkin tärkeämpää pitää keittiö suht koht siistinä. Tai siis minun mielestäni on! :) Tuntuu, että sohvallakaan ei voi istua rennosti telkkua tuijotellen, jos keittiön tasot ovat täynnä kaikkea mahdollista ja tiskiallas pursuaa likaisia astioita. Ei minua kolme leivänmurua haittaa tai joku muu pikkujuttu, mutta niin siistiä pitää olla, että aamulla on kiva tulla alakertaan aamupalaa valmistamaan. Makkari on meillä ennemmin se paikka jossa on kamat joskus hujan hajan. Makkariin päätyy puhdas pyykki odottamaan kaappeihin pääsyä ja lapsilla on tapana roudata legoja ja kirjoja myös meidän huoneeseen...Niin ei se makuuhuone kovin kauaa siistinä pysy, kun lattiaa käytetään legoleikkien areenana. Yhtenä päivänä toinen muksuista astui legopalan päälle ja ilmoitti valittavalla äänellä, että kuinka sattui jalkapohjaan. Siihen ei voinut kuin todeta, että kyllä me tiedämme miltä ne mokomat pienet muovipalat tuntuvat jalkapohjaan liimautuessaan. ;)



Keväällä ostimme Boschin VitaBoost tehosekoittimen ja sillä tulee tehtyä pirtelöitä/smoothieita, niin nopeaa ja helppoa. Mies keksii parhaimmat kombinaatiot koska hän vain surutta heittelee kaikkea sekaan ja toivoo parasta. Ja joka kerta se on ollut mieluisa yllätys kuinka maukkaat juomat olemme saaneet. :D Eli kaikkea vaan sekaisin ja suuta kohti. 


Mukavaa viikonloppua, pysykää terveinä.





















Muumipurkit ylähyllyllä




2 kommenttia:

  1. Todellakin siisti keittiö on ihana! Minä en myöskään voi sietää sotkua keittiössä. Silloin tuntuu, että koko koti on likainen ja epäsiisti. On todella ikävä mennä aamulla keittiöön, jossa tiskipöytä notkuu tiskejä. Joskus kuitenkin, jos tiskikone on päällä illalla, voi sen tyhjentäminen jäädä aamuun ja altaassa saattaa olla iltapalatiskit. No se on sitten vaan siedettävä.
    Lokoisaa sunnuntaita sinne Saksaan täältä Saaristomereltä ❤️

    VastaaPoista
  2. Minä myös tykkään laittaa koneen tyhjänä päälle, aika useinkin. Että tulee sitten kone sisäpuoleltakin puhtaaksi jne. Ja miten ollakaan juuri silloin, kun kone hurisee pisintä ohjelmaansa lavuaariin kertyy aikamoinen kasa kaikkea. :D Ja silloin pitää vaan odotella tai ottaa harja kauniiseen käteen. ;)

    VastaaPoista