Helppoa välipalaherkkua vaikkapa lämpimän kaakaon tai glögin kanssa syötäväksi. Voisi vaikka valmistaa puolet näitä ja lopusta lehtitaikinasta luumutorttuja. Nopeaakin vielä, kun nämä palat paistuivat 12 minuutissa. Kokeilin nyt ensi kertaa saksalaista lehtitaikinaa jota myydään samalla tavalla kuin Suomessa eli pakasteena. Olin aina ostanut niin luumutorttuja kuin muita leivonnaisia varten niitä kylmäkaapissa myytäviä taikinarullia. Mutta kuulin, että kyllä täältä saa ostaa lehtitaikinaa pakasteenakin. Toki minun piti kokeilla! :) Ja aivan samannäköisiä olivat kuin vaikkapa Sunnuntai-lehtitaikina tai Myllyn Paras, heh! :D
Voitelin kohmeisia paloja
kananmunalla ja ripottelin muutamat auringonkukansiemenet päälle. Taskujen
sisällä on vuohenjuustoa, ilmakuivattua
kinkkua sekä kirsikkatomaattia.
Ensi kerralla lisään myös rucolaa joukkoon!
5 yötä jouluaattoon!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti