torstai 7. heinäkuuta 2022

Salaatti oliiveilla, herkkusienillä ym.
















Heipä hei ja taas on torstai!

Tyttären kaverit tulivat eilen illalla meille. Olivat olleet kaikki yhdessä koiran kanssa kävelyllä (ei harmi kyllä meidän koira, vaan kaverin oma) ja hihna oli mennyt rikki. Tottakai karvakuono oli saanut hienon idean ;) ja oli peuhannut mudassa tai missä lie ojanpohjalla! Tytöt tulivat meille ja kysyivät luvan koiran pesemiseen. Nuori lemmikin omistaja piteli likaista koiraansa hieman epävarmasti ja ilmoitin, että minä hoitaisin pesun. (En muista olenko koskaan kertonut miten hulluna olenkaan koiriin? Joten pesuoperaatio oli ihan mieluinen.) Homma sujui hyvin ja saimme puhtaan söpöläisen tutkimaan meidän kotia. Oli meillä ensimmäistä kertaa ja suloisesti pyöri häntä heiluen ympäri asuntoa. :)

Minulla oli salaatti sekä leipäviipaleet odottamassa pöydällä ja tytöt kävivät vähän väliä napsimassa patonkiviipaleita. Onneksi oli iso leipä, niin riitti mainiosti meille kaikille! Onhan tuore patonki hurjan hyvää. :) Salaatti oli nopea kyhäisy, mutta sitäkin maistuvampi. Lidlin edullinen avokadokin oli juuri sopivan kypsä ja nopeasti hyllystä valittu ilmakuivattu kinkku tosi maukasta.

Tänään on vielä ajelua hammaslääkärille. Tällä kertaa tuoliin istahtaa muksut. Onneksi ovat pienestä pitäen tykänneet käydä hammaslääkärissä joten ei ole mitään kamalaa pakkopullaa. Huomenna on jo perjantai ja viikonlopun suunnitelmat ovat vielä auki. Mutta kyllä tässä vielä kerkiää tehdä suunnitelmia. Olisi kiva savustaa kalaa pitkästä aikaa. Olisiko salaattia kyytipoikana, ei kuitenkaan ihan samanlaista kuin yllä olevissa kuvissa.


Mukavaa loppuviikkoa!

---------------------------------------

salaattisekoituspussi
marinoituja herkkusieniä
oliiveja
avokadoa
ilmakuivattua kinkkua
ja päälle loraus oliiviöljyä
(kurkkuviipaleet ja antipastihyllyn 
täytetyt paprikat olivat lisukkeena)

2 kommenttia:

  1. Mukavaa, että sinäkin pääsit nauttimaan koiranhoidosta! Meillä oli ihana labradorinnoutaja 14 vuotta ja muistan hyvin, millainen oli syyskurainen koira.
    Kiva kesäinen salaatti! Meillä ei ole noita antipastihyllyjä, joita kaipaan matkoiltamme. Ehkä joskus ehtivät tänne asti.
    Aurinkoista viikonlopunalkua ☀️🌼🌿🐞

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, oli kyllä tosi mukavaa, kun oli koira hetken aikaa täällä meillä pyörimässä. Niin suloinen ja rauhallinen pikkuinen kaveri. Koirakuume on kova, mutta samaan aikaan kaikki tiedostamme, että tykkäämme matkustaa tai muuten olla menossa viikonloppuisin. Ja ihan kaikkialle ei vaan voi ottaa tai viitsi ottaa karvakaveria mukaan...Eli asiaa pitää vielä miettiä ja harkita. Ja ihanaa, että karvainen perheenjäsen oli teidän kanssanne niinkin pitkään kuin 14 vuotta. ❤️ Aurinkoa sinunkin loppuviikkoon! 🌞☺️🌺

      Poista