keskiviikko 27. heinäkuuta 2022

Lukuvinkki: Kadonnut mies (Jane Harper)

Heippa! Blogi jäi tauolle ihan huomaamatta. Ja sitten matkustimmekin jo Suomeen lomailemaan sekä isovanhempia tapaamaan. Eli ei ole ollut tarkoitus olla moikkaamatta teitä täällä blogin puolella. Mutta nyt pikaiset moikat täältä Suomesta. :)

Ristikkolehti, sukkapuikot sekä hyvät kirjat ovat ihmisen parhaita ystäviä näin kesällä. Nyt on rutkasti aikaa chillailla mukavan puuhan parissa. Lapset löysivät varastosta tikkataulun ja ostimme heille myös kiikarit. Niiden avulla voivat bongailla vaikkapa pihan männyssä puikkelehtivia oravia.


Rentouttavaa kesää kaikille! 


P.s. Ja loppuun vielä lukuvinkki: Jane Harperin Kadonnut mies. Luin tämän pokkarin kahdessa illassa. Teksti imaisi mukanaan sekä henkilöhahmot. Kirja ei ole liian jännittävä, on vähän erilainen rikostarina. Tarinan edetessä haluat tosiaan tietää enemmän ja enemmän kirjan henkilöhahmoista. 

Ja jos teitä kiinnostaa, voin aina toisinaan vinkata blogin puolella kirjoista joita olen lukenut. En ole pitkään aikaan lukenut ihan samanlaisella innolla kuin joitakin vuosia sitten, mutta ehkä sekin into palaa vielä. Jännittävät dekkarit ovat olleet lähellä sydäntä. Nyt lukulistalla on sukulaiselta lainattu kirja...


4 kommenttia:

 1. Tervetuloa Suomeen. Ja ihanaa lomaa ja kivaa tekemistä. Ihanan värisen petunian olet löytänyt ja kuvannut.

  VastaaPoista
 2. Loma tekee hyvää myös blogista! Ihanaa, että olette päässeet lomailemaan Suomeen ❤️
  Kiitos kirjavinkistä! Minua kiinnostaa aina, mitä toiset ovat lukeneet ja hyviksi havainneet.
  Oikein leppoisaa lomailua teille kaikille täällä kotimaassa ❤️☀️🌻🐞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle! On ollut todella mahtavaa. On ollut myös hyvä ilmakin, toki välillä olemme nähneet sadepilviä, mutta kyllä Saksassakin sataa. ;) Ihanaa elokuuta!

   Poista